ASA Târgu Mureș a câștigat returul cu Saint-Etienne, scor 2-1, dar a fost eliminată din Europa League
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
ASA Târgu Mureș a făcut o figură frumoasă în returul din Franța, dar a fost eliminată de Saint-Etienne din turul 3 preliminar din Europa League, din cauza înfrângerii suferite pe teren propriu, scor 0-3 .  Vicecampioana României s-a impus cu 2-1 în deplasare, într-o partidă în care Gonzalez a fost înger și demon, marcând un autogol, la doar 10 minute după ce făcuse 2-0.

Elevii lui Vasile Miriuță au condus cu 1-0 la pauză, după ce Luis Pedro a deschis scorul în minutul 39 al jocului de pe stadionul "Geoffroy-Guichard".

Gonzalez a dublat avantajul românilor în minutul 62, iar vicecampionii au început să spere la răsturnare miraculoasă de scor.

Din păcare însă, șansele lui ASA de a întoarce rezultatul din tur au fost năruite în minutul 72, când același Gonzalez a înscris în propria poartă.

S-a terminat 2-1 pentru ASA Târgu Mureș, care părăsește Europa League după 2-4 la general cu Saint-Etienne.

Echipe de start:

Saint Etienne: Ruffier - Clerc, Sall, Perrin, F. Pogba - Diomande, Clement, Brison - Monnet-Paquet, Roux, Mollo. Rezerve: Moulin,Theophile-Catherine, Assou-Ekotto, Corgnet, Lemoine, Bamba, Hamouma.

ASA Târgu Mureș: Stăncioiu - Golanski, I. Gonzales, Balici, Velayos - Hanca, Mureșan, Gorobsov, Pedro - Axente, Jurado. Rezerve: Viciu, Jazvici, Candrea, Brandan, Martins, Costa, Manolov.

Vezi și: Ultimă Oră! Astra Giurgiu a eliminat West Ham după un meci incredibil și s-a calificat în play-off-ul Europa League

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel