AȘA se mănâncă FRUCTELE corect. Mihaela Bilic, avertisment: Este o grăsime urâtă, facem burtă de la fructe!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Nutriționistul Mihaela Bilic atrage atenția asupra consumului de fructe. 

Nutriționistul Mihaela Bilic a precizat că fructele nu ar trebui consumate în exces: ”Când spun exces înseamnă fructe ce depășesc cantitatea ce intră într-o palmă, așa cum și pâinea se măsoară cu palma. Fructele nu sunt un aliment de bază, se pot mânca pe post de desert, nu pot înlocui niciodată mâncarea clasică, tocmai pentru că din apă cu fructoză nu putem funcționa, iar vitaminele și mineralele pe care le conțin nu au aport caloric, sunt micronutrienți, deci nu au rol de hrănire.”

”Acum e sezonul pepenilor. Pepenele îngrașă și face grăsime care se pune pe burtă. Îmi pare rău, dragii mei, chiar dacă sunteți nemulțumiți, ăsta este adevărul, așa funcționează metabolismul” a precizat nutriționistul. 

”Mușchii nu pot funcționa cu fructoză”

”Aportul mare de apă cu fructoză este procesat de ficat similar procesării alcoolului și, pentru că mușchii nu pot funcționa cu fructoză, ea se va transforma în grăsime de rezervă, pentru că organismul nu are ce să facă cu ea. Legumele sunt alimentele pe care le putem consuma în orice cantitate, la orice oră” a spus Mihaela Bilic, la Digi24. 

”Fructele se mănâncă pe post de desert și cu măsură, pentru că altfel ne vom îngrășa și este o grăsime urâtă, exact ca la băutorii de bere, care se pune pe abdomen, deci facem burtă de la fructe” a precizat nutriționistul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel