Așa se calculează cifra destinului spiritual. Voropchievici: Sunt cei mai puternici!
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Mihai Voropchievici a spus cum ne putem afla menirea în funcție de anul nașterii.

Există un destin spiritual, iar numerologul Mihai Voropchievici a explicat, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, cum ne putem afla menirea în funcție de anul nașterii.

Cum se calculează cifra destinului spiritual

De această dată, vom combina anul de naștere. De exemplu - 1979, luăm primele două cifre din stânga și ultimele două din dreapta. 

Pe primele două le adunăm 1+9=10, 10 →1+0 →1

Pe celelalte două le înmulțim 7x9=63. Apoi le adunăm: 6+3=9 

Avem o dată 1 și o dată 9, le adunăm : 1+9=10, apoi le mai adunăm o dată, să rămână o singură cifră: 1+0 →1.

Așadar, toți cei care sunt născuți în 1979 au cifra destinului spiritual 1. 

Ce reprezintă fiecare cifră a destinului spiritual

Cifra destinului spiritual 1

Îți este foarte greu să te confrunți cu propriile tale dorințe și nevoi. Dragostea necondiționată, respectul, loilitatea, și sinceritatea, plus naturalețea, și modestia sunt înscrise în calea spiritualității tale.  

Cifra destinului spiritual 2

Trebuie să te sacrifici foarte mult în această viață pentru a obține ceea ce îți dorești. 2 este cifra sacrificiului. Cea mai dură dintre căile spirituale pe care le poate avea cineva, însă vei clădi o ființă superioară din persoana ta. Te va duce mai aproape de fericire, de adevărata libertate, cea la care tânjesc toți.

Cifra destinului spiritual 3

Cale spirituală relativ ușoară de urmat, dar nu și în actualul context planetar. Acum nu poți să faci lucrurile de unul singur și va trebui să ceri ajutor.

Cifra destinului spiritual 4

Caută să înțelegi până și cel mai ascuns cotlon al sufletului tău. 4 e ca fulgerul, împarte sufletul în 4 puncte cardinale. Renunță să te mulțumești cu aspectele superficiale ale vieții și încearcă să scoți lumina din interiorul tău.  

Cifra destinului spiritual 5

La explozivul 5, succesul nu înseamnă doar recunoaștere, ci binefacere. Spre deosebire de cei cu cifra 2, care trebuie să facă multe sacrificii pentru a obține ceva, le cei cu 5 lucrurile stau mai domol.  

Cifra destinului spiritual 6

6 e mereu nemulțumit, întotdeauna îi lipsește ceva în viață. Calea spirituală pentru această cifră prevede căutarea lucrului care te face cu adevărat fericit.  

Cifra destinului spiritual 7

7 este prin excelență o cifră spirituală. Reprezentanții ei cam trăiesc în trecut. Au de învățat să trăiască în prezent.

Cifra destinului spiritual 8

Lui 8 cel falnic și mândru orgoliul nu îi face bine. Trebuie să înțeleagă că succesul temporar îi poate fura mințile. 

Cifra destinului spiritual 9

9 este o cifră fantastic de puternică, ce duce, practic, la a fi un bun mediator. Ai capacitatea uriașă de a media conflicte. Trebuie să sădești pacea pe planetă. 9 e cifra perfectă a Universului, cuprinde tot. Are o intuiție ieșită din comun și învață foarte repede, dar are multă lene. Adevăratul maestru al dialogului este 9, pentru că îl cuprinde de trei ori pe 3, care este șeful comunicării. Construcția spirituală a lui 9 va zidi punți între oameni, folosind dialogul, potrivit numerologului Mihai Voropchievici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel