Data publicării:

Aşa prăjeşti corect peştele şi legumele. Cele mai bune trucuri

Autor: Ana Vasilescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp

Există trei trucuri pe care gospodinele trebuie să le cunoască atunci când prăjesc peşte sau legume. 

Încercaţi să folosiţi întotdeauna ulei curat. Uleiul refolosit se degradează şi poate fi chiar toxic. De aceea este recomandat să-l schimbi frecvent. Încercaţi să nu-l folosiţi mai mult de cinci sau şase ori pe zi.  

Evitați amestecurile de arome. Pentru ca preparatul dumneavoastră să aibă gustul pe care îl doriţi, fiți foarte atenți la uleiul pe care îl refolosiţi. Cel care a fost folosit pentru a prăji peștele este cel care păstrează aroma. Uleiul în care sunt prăjiți cartofii îl puteţi reutiliza cu succes.  

Filtrați uleiul. Acest lucră împiedică impurităţile şi resturile alimentare să ajungă în uleiul pe care intenţionaţi să-l reutilizaţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel