"Așa o să fie și când o să murim noi sau ne uită ăștia?". Silvia Dumitrescu, la 17 ani de la moartea Laurei Stoica. "Plângea și mă întreba de ce. Câtă nedreptate ni s-a făcut... "
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Silvia Dumitrescu
Sursa foto: Facebook Silvia Dumitrescu
Silvia Dumitrescu a vorbit despre relația sa cu Laura Stoica, la 17 ani de la moartea artistei.

"Cu ceva timp înainte să moară, cu vreo 2 ani înainte să se întâmple accidentul, a fost o perioadă în care nu i s-au mai difuzat piesele la radio. Atunci mă chema mereu la ea pentru că avea o carte de bucate și în fiecare zi a decis că învață să gătească ceva nou.

Tot atunci a avut o perioadă în care înregistra piese noi și mă chema să le ascult. La final, o lăudăm. Piesele erau excepționale, iar ea aproape că plângea și mă întreba de ce nu i se mai difuzează piesele la radio, că mergea cu ele peste tot și toate posturile o refuzau. Îmi dau seama acum câtă nedreptate ni s-a făcut în perioada aceea.Țin minte că i-am spus Mădălinei Manole, după ce a născut, tristă și ea că nu mai era difuzată la radio: trebuie să murim ca să ne mai dea și pe noi la radio. Și am avut dreptate - după ce au murit, piesele lor s-au difuzat în disperare", A spus Silvia Dumitrescu pentru fanatik.ro.

"În general, nu era o persoană prietenoasă"

"Laura era o persoană foarte deschisă, haioasă și pontoasă. Mai avea momente când se enerva și Doamne ferește să fii acolo. În prezența mea nu se prea enerva. Dar pe cât de rapid îi sărea țandăra, pe atât de repede îi trecea. Nu ținea niciodată supărarea, nu avea răutăți. Era prietenoasă mai mult cu oamenii simpli, cu fanii pe care îi vedea prima dată, era dornică să lege prietenii. În general, însă, nu era o persoană prietenoasă, iar pe partea muzicală avea foarte puține relații apropiate", a mai spus artista.

"Auzi, așa o să fie și când o să murim noi sau ne uită ăștia?"

"Noi am mers împreună când a murit Teo de la Compact, am fost la Sala Palatului și era multă lume și Laura m-a întrebat: "Auzi, așa o să fie și când o să murim noi sau ne uită ăștia?". Și așa a fost și la moartea ei. A venit atât de multă lume, oameni care nu știau cine e Laura Stoica, dar auziseră de accidentul ei, au fost oameni din toate categoriile sociale", a mai spus Silvia Dumitrescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel