Pentru prepararea gogoşilor ai nevoie de următoarele ingrediente: două căni de făină, două căni cu lapte, trei gălbenuşuri de ou, ulei, sare, 7 linguri de zahăr tos, un pliculeţ de zahăr vanilat şi zahăr pudră.
Mod de preparare
Fierbeţi laptele, apoi adăugaţi făina şi amestecaţi până când obţineţi o pastă omogenă. Adăugaţi şi cele trei gălbenuşuri de ou şi continuaţi să amestecaţi. Se adaugă zahărul tos, zahărul vanilat şi un praf de sare. Amestecăm toate ingredientele şi lăsăm aluatul să crească timp de 20 de minute.
După ce au trecut cele 20 de minute, se ia aluat cu o lingură şi se pune în ulei fierbinte.
După ce s-au rumenit, scoateţi gogoşile pe un şerveţel, apoi le pudraţi cu zahăr.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Cine a furat România. Cea mai mare propagandă a fost scoasă la iveală
- BANCUL ZILEI: De ziua soacrei
- Funeriu: E o greșeală fundamentală să părăsești România sau Republica Moldova pentru a te muta mai la Vest
- Pască fără aluat. Rețeta lui Liviu Dragnea pentru Paște 2024 / video
- Condiment folosit de Paște plin de pesticide
- Nicușor Dan: De ce nu e apă caldă în București / video
- Ursul a dat iama în gospodăria lui Adrian Năstase. Prima reacție a fostului premier / foto în articol
- De ce criptomonedele sunt „un mare nu”. Mitroi (analist de investiții): E eminamente speculativ. Creșterea vine doar din achiziția altcuiva
- Mircea Badea: Atenție: Ce urmează nu e un atac la Dorian Popa! Nu, românașii nu sunt săraci deloc. Au mulți bani pentru asta!
- Când se termină coșmarul de pe Prelungirea Ghencea. Nicușor Dan spune de ce lucrările durează foarte mult. ”Tot timpul așteptăm unii după alții”