Aşa faci cele mai bune cornuleţe de post. Reţeta pe care trebuie să o încerci
Cornuleţele de post se fac foarte uşor şi sunt delicioase. Vă prezentăm o reţetă care merită încercată. Orice gospodină trebuie să o ştie.
Ingrediente
500 de grame de margarină
Făină
Jumătate de litru de boş
Rahat sau nucă
Un cubuleţ de drojdie
Sare
Ulei
Zahăr vanilat
Esenţă de rom
Citeşte şi Salată de vinete, reţeta pe care trebuie să o încerci. Este simplă şi delicioasă
Mod de preparare
Topiţi margarina, apoi adăugaţi borşul, drojdia, un praf de sare, zahăr vanilat, esenţa de rom şi începeţi să frământaţi cu făină cât cuprinde. Întindeţi aluatul, apoi trebuie să-l tăiaţi în formă de triunghi. Puneţi la mijloc rahat sau nucă, apoi puneţi cornuleţele într-o tavă unsă cu puţin ulei. Introduceţi tava în cuptor, la o temperatură de 280 de grade, timp de 40 de minute. După ce le scoatem din cuptor le pudrăm cu zahăr.
Citeşte şi Sărmăluţe în foi de viţă, cea mai bună reţetă. Aşa îţi ies delicioase
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News