Aşa faci cele mai bune chifteluţe de post. Reţeta gospodinelor pricepute
Chifteluţele de post sunt foarte uşor de preparat şi sunt delicioase. Orice gospodină trebuie să le încerce.
Ingrediente
300 de grame de ciuperci
2-3 căţei de usturoi
2 roşii
2 cartofi fierţi
O legătură de mărat
Sare
Piper
Făină
O cană cu ulei
Citeşte şi Sarmale de post. Reţetă simplă
Mod de preparare
Ciupercile se spală şi se toacă mărunt. Le amestecaţi cu cei doi cartofi fierţi, usturoiul zdrobit, mărarul tocat mărunt şi cu cele două roşii tocate. Se condimentează cu sare şi piper, apoi se amestecă bine toate ingredientele.
Formaţi chifteluţele, le daţi prin făină şi le prăjiţi în ulei.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Medeea Marinescu își explică lipsa de reacție publică după ce Florin Piersic a fost internat de urgență
- BANCUL ZILEI: Secretul ascuns al limbii române
- Medicul Alin Popescu, despre un aliment de pe masa de Paște: Preparat așa... e nenorocire completă / Asta e o regulă pe care mulţi nu o respectă, din păcate
- Tragedia din Vinerea Mare care a făcut înconjurul lumii. Peste 100 de români, majoritatea copii, au ars de vii în biserică
- Mircea Diaconu: E un fenomen, pe care nu-l sesizează aproape nimeni, care se petrece în România. Sunt vizați tinerii educați, IT-iștii, modernitatea țării
- Miracolul Luminii Sfinte? Ce știm despre aprinderea ei: Un arab și un turc verifică înainte Sfântul Mormânt
- Vasile Bănescu explică: De ce slujba de Înviere nu are loc în biserică. Când începe și când se termină sfânta slujbă a Paștelui
- Preotul Paul Iulius Negoiță, despre cea mai importantă tradiție de Înviere. Puțini mai respectă de Paște această regulă foarte veche, dar extrem de valoroasă
- Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț / Update: Există riscul ca focul să se extindă / foto în articol
- Mioara Roman îi trimite semne Oanei Roman, din lumea de dincolo, chiar în Săptămâna Mare / foto în articol