Data publicării:

Aşa faci cele mai bune chifteluţe de post. Reţeta gospodinelor pricepute

Autor: Ana Vasilescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp

Chifteluţele de post sunt foarte uşor de preparat şi sunt delicioase. Orice gospodină trebuie să le încerce. 

Ingrediente

 

300 de grame de ciuperci

2-3 căţei de usturoi

2 roşii

2 cartofi fierţi

O legătură de mărat

Sare

Piper

Făină

O cană cu ulei

Citeşte şi Sarmale de post. Reţetă simplă

 

Mod de preparare

 

Ciupercile se spală şi se toacă mărunt. Le amestecaţi cu cei doi cartofi fierţi, usturoiul zdrobit, mărarul tocat mărunt şi cu cele două roşii tocate. Se condimentează cu sare şi piper, apoi se amestecă bine toate ingredientele. 

Formaţi chifteluţele, le daţi prin făină şi le prăjiţi în ulei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel