Aşa faci cea mai bună varză călită. Reţetă simplă
Varza călită se face foarte uşor şi este delicioasă. Vă prezentăm o reţetă care merită încercată.
Ingrediente
O varză
2 morcovi
3 ardei
Bulion
Sare
Piper
Un kilogram de carne de porc
Ulei
Citeşte şi Cum să faci cel mai bun salam de biscuiţi. Reţeta pe care trebuie să o încerci
Mod de preparare
Tăiaţi carnea cubuleţe şi o puneţi într-o tigaie cu puţin ulei încins. O lăsaţi să se rumenească puţin.
Tocaţi varza mărunt şi o frecaţi cu puţină sare. Daţi morcovul prin răzătoare şi tocaţi ardeiul. Puneţi puţin ulei într-o tigaie şi adăugaţi morcovul şi ardeiul. În momentul în care s-au călit legumele, adăugaţi o lingură de bulion, după care adăugaţi treptat varza. Puneţi apă peste ea şi o lăsaţi să fiarbă. După ce a fiert, adăugaţi carnea rumenită. Se pune sare şi piper şi se lasă să fiarbă. La final, adăugaţi puţin leuştean.
Citeşte şi Cum să prăjeşti corect peşte, legume sau carne. Trei trucuri utile
gospodinelor
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News