Ingrediente
Un kilogram de carne de porc
Jumătate de kilogram de cartofi
3 morcovi
O ţelină
Murături ( gogonele, castraveţi şi gogoşari), după gust
Maioneză
Muştar
Sare
Piper
Mod de preparare
Primul lucru pe care trebuie să-l faceţi este să puneţi carnea la fiert. Curăţaţi legumele şi puneţi-le şi pe ele la fiert. Între timp, puteţi face maioneza.
Vezi cum se face maioneza AICI
După ce s-a fiert carnea, o tocaţi mărunt. La fel procedaţi şi cu legumele şi murăturile. Păstraţi câţiva castraveţi şi gogoşari pentru decor.
Într-un vas mare, amestecaţi carnea cu legumele şi murăturile. Adăugaţi sare, piper, o parte din maioneză şi muştar. Amestecaţi bine toate ingredientele. Începeţi să-i daţi o formă într-un platou. Adăugaţi şi restul de maioneză şi începeţi să decoraţi cu gogoşarii şi cu castraveţii rămaşi.
Citeşte şi Trei alimente cu care poţi să înlocuieşti carnea. Sunt foarte sănătoase şi la îndemâna oricui
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- SRI face angajări. Posturile pentru care puteți aplica. Vă puteți înscrie în cursă până la finalul lunii mai
- Micii pe care îi mâncăm nu mai au nicio legătură cu micii adevărați. Ingredientul care lipsește cu desăvârșire. Medicul Alin Popescu: Aș da o lege să se schimbe compoziția
- Cea mai mare inutilitate din București. Primarul de sector care credea că va da lovitura și turiștii vor lua cu asalt construcția
- Numerologul Romeo Popescu, previziunile pentru luna mai, în funcție de cifra destinului: Cine are idei geniale și face rost de bani
- BANCUL ZILEI: Ardeleanul și avocatul...
- Cine a furat România. Cea mai mare propagandă a fost scoasă la iveală
- Cât a plătit o mămică pentru 3 felii de cozonac la supermarket: Nici nu-ți vine să-l mai mănânci / video
- BANCUL ZILEI: De ziua soacrei
- Bătrânica din Germania e istorie: Acum, toți samsarii merg la grădiniță! Nouă tactică pe piața auto second hand
- Vacanța ieftină în Istanbul nu mai există! ”Prețurile de acum încolo vor fi exagerate”. Ce notă de plată a primit o familie de români cu un copil mic după masa de prânz