Data publicării:

Aşa faci cea mai bună salată de boeuf. Reţeta cu care nu dai greş

Autor: Ana Vasilescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp

Salata de boeuf este pur şi simplu delicioasă. Orice gospodină trebuie să ştie să o facă. Vă prezentăm o reţetă foarte uşoară. 

Ingrediente

Un kilogram de carne de porc

Jumătate de kilogram de cartofi

3 morcovi

O ţelină

Murături ( gogonele, castraveţi şi gogoşari), după gust

Maioneză

Muştar

Sare

Piper

Mod de preparare

Primul lucru pe care trebuie să-l faceţi este să puneţi carnea la fiert. Curăţaţi legumele şi puneţi-le şi pe ele la fiert. Între timp, puteţi face maioneza.

Vezi cum se face maioneza AICI

După ce s-a fiert carnea, o tocaţi mărunt. La fel procedaţi şi cu legumele şi murăturile. Păstraţi câţiva castraveţi şi gogoşari pentru decor.

Într-un vas mare, amestecaţi carnea cu legumele şi murăturile. Adăugaţi sare, piper, o parte din maioneză şi muştar. Amestecaţi bine toate ingredientele. Începeţi să-i daţi o formă într-un platou. Adăugaţi şi restul de maioneză şi începeţi să decoraţi cu gogoşarii şi cu castraveţii rămaşi. 

Citeşte şi Trei alimente cu care poţi să înlocuieşti carnea. Sunt foarte sănătoase şi la îndemâna oricui

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel