Aşa faci cea mai bună friptură la grătar. Cele mai mari secrete ale bucătarilor
Friptura făcută la grătar este preferata tuturor. Vă prezentăm câteva trucuri ale marilor bucătari. Doar în acest fel vă va ieşi delicioasă.
Carnea trebuie să fie la temperatura camerei. Nu mai puneţi carnea pe grătar imediat ce aţi scos-o din frigider. Cu cât carnea va fi mai rece, cu atât va fi mai puţin suculentă. De asemenea, carnea rece nu se va face uniform.
Nu întoarce carnea de mai multe ori. Carnea trebuie întotdeauna făcută mai întâi pe o parte și apoi pe cealaltă. Dacă o întoarceţi de mai multe ori, friptura voastră nu va mai fi la fel de gustoasă.
Nu pune sare pe carnea crudă. Sarea se pune doar în momentul în care întoarceţi carnea sau după ce aţi aşezat-o pe grătar.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- De ce militarii și oamenii cu handicap nu au primit „pensia” înainte de Paște 2024. Unde s-a produs confuzia
- "Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite”. Designerul Giulia Rossignoli dă cărțile pe față: E total invers
- Motivul pentru care o tânără a refuzat să mai plătească la casele self-pay din supermarket / video
- BANCUL ZILEI: Rețeta ciorbei de burtă
- Adio, mașini în București? Ce spune Nicușor Dan
- BANCUL ZILEI: Secretul ascuns al limbii române
- Ieșirea din scenă a lui Klaus Iohannis: pas cu pas, spre scenariul lansat în DCNews în decembrie 2023
- Medeea Marinescu își explică lipsa de reacție publică după ce Florin Piersic a fost internat de urgență
- Medicul Alin Popescu, despre un aliment de pe masa de Paște: Preparat așa... e nenorocire completă / Asta e o regulă pe care mulţi nu o respectă, din păcate
- Friptură de miel, ideală de Paște 2024. Rețeta secretă a pilotului Osiceanu. Invitații tăi vor fi încântați