Aşa faci cea mai bună friptură la grătar. Cele mai mari secrete ale bucătarilor
Friptura făcută la grătar este preferata tuturor. Vă prezentăm câteva trucuri ale marilor bucătari. Doar în acest fel vă va ieşi delicioasă.
Carnea trebuie să fie la temperatura camerei. Nu mai puneţi carnea pe grătar imediat ce aţi scos-o din frigider. Cu cât carnea va fi mai rece, cu atât va fi mai puţin suculentă. De asemenea, carnea rece nu se va face uniform.
Nu întoarce carnea de mai multe ori. Carnea trebuie întotdeauna făcută mai întâi pe o parte și apoi pe cealaltă. Dacă o întoarceţi de mai multe ori, friptura voastră nu va mai fi la fel de gustoasă.
Nu pune sare pe carnea crudă. Sarea se pune doar în momentul în care întoarceţi carnea sau după ce aţi aşezat-o pe grătar.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News