Data publicării:

Aşa faci cea mai bună friptură la cuptor. Reţetă specială pentru Crăciun

Autor: DCNews Team | Categorie: Lifestyle
WhatsApp

Friptura la cuptor este nelipsită de pe masa de Crăciun. Vă prezentăm cea mai bună reţetă. Se prepară foarte uşor. 

Ingrediente

 

Ceafă de porc, muşchi sau pulpă

Sare

Piper

Cimbru

O lingură de ulei

Un pahar de vin alb

Citeşte şi Cum să faci răcitură de porc. Cea mai bună reţetă

 

Mod de preparare

 

Pasul 1. Porţionăm carnea, apoi o condimentăm cu sare, piper şi cimbru. Se unde tava cu puţin ulei, apoi aşezăm carnea. Adăugăm paharul de vin alb, apoi acoperim carnea cu apă. Se introduce la cuptor la o temperatură de 180 de grade. 

Se întorc bucăţile de carne în momentul în care s-au rumenit pe o parte. După ce s-au rumenit şi pe cealaltă parte, iar apa a scăzut, este momentul să scoateţi carnea din cuptor.

Poftă bună!

Citeşte şi Cârnaţi de casă, reţetă pentru Crăciun. Aşa îţi ies delicioşi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel