Așa elimini mirosul neplăcut de pe mâini după ce gătești
Ceapa, usturoiul sau carnea prăjită lasă un miros neplăcut pe mâini după ce gătești. Uneori, dispare greu, deși te speli de mai multe ori cu săpun. Există, însă, câteva soluții la îndemână.
După ce gătești, toarnă în palme zațul de cafea din ibric și freacă-te bine cu el. Cafeaua elimină mirosurile celorlalte alimente. Ulterior, clătește-te cu apă caldă.
O altă soluție, după ce termini de gătit, este să te speli pe mâini cu apă fierbinte și să masezi palmele cu o lingură de inox. Folosește și săpun antibacterian. În câteva secunde, mirosurile nedorite vor fi mult diminuate.
De asemenea, busuiocul, pătrunjelul și ceaiul verde te ajută să elimini mirosurile neplăcute de pe mâini. Folosește frunzele acestor plante, fie proaspete, fie uscate, notează libertateapentrufemei.ro.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News