Data publicării:

Artist și PREZENTATOARE TV, CERCETAȚI PENAL pentru VIOL

Autor: Roxana Neagu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Interpretul Vasile Cornea și prezentatoare emisiunii "Popas muzical", de la TVC 21, din Republica Moldova, Svetlana Snegur, sunt cercetați penal pentru viol.

Informația a fost publicată pe site-ul moldovenesc deschide.md. Sursa citată precizează că o tânără, cercetător științific la o intituție din Chișinău, a depus o plângere pe numele celor doi la Inspectoratul de Poliție Botanica.

La un ceai...

Surse din cadrul Inspectoratului au declarat că tânăra ar fi făcut cunoștință cu interpretul pe o rețea de socializare, după care ar fi invitat-o la o cafea. Pentru a spulbera orice urmă de îndoială, cântărețul a venit la întilnirea programată cu victima, însoțit de o bună prietenă de-ale sale, pe nume Svetlana Snegur, prezentatoarea emisiunii "Popas Muzical" de la TVC 21, potrivit deschide.md. 

Cei doi i-ar fi propus tinerei să meargă într-un apartament pentru a servi un ceai. Victima a reușit să înregistreze pe telefonul său mobil toată scena. 

Interpret cu antecedente

Interpretul Valeriu Cornea are antecedente penale. El a mai fost implicat într-un caz similar. O minoră de 17 ani i-a depus anterior plângere la Procuratura Călărași. În plus, are la activ două dosare pentru tâlhărie. Ar fi furat bunurile victimelor, după ce întreținea relații sexuale cu ele. 

Svetlana Snegur a fost interogată, joi, la Inspectoratul de Poliție Botanica. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel