Artist din România, fără haine pe internet: "Să mă invidieze toți tractoriștii!" (FOTO)
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Un artist de la noi și-a lăsat fanii cu gura căscată după ce a postat pe Facebook fotografia.

Karym s-a fotografiat într-o ipostază HOT, așa cum nu l-au mai văzut niciodată fanii. Aflat la munte, artistul s-a oprit la un râu unde a intrat în apă pentru a se răcori. Si-a dat tricoul jos, a imortalizat momentul și n-a ezitat să publice poza sexy pe contul lui de socializare ca să-și bage în boală toate fanele. Chiar dacă nu are un fizic de invidiat, lucrat la sală, a atras imediat atenția admiratoarelor sale și a reușit să strângă în scurt timp de la publicarea imaginii, multe like-uri din partea femeilor. "Asta așa ca să mă invidieze toți tractoriștii #bronzulmeu", a scris, amuzat, Karym în dreptul fotografiei.

Știm că artistul nu mizează pe sexualitate în postările lui ci pe expresivitate, și vedem că acesta a conștientizat că nu pătrățelele de pe abdomen reflectă frumusețea unui bărbat. Oricum ar fi cu pătrățele sau nu, Karym rămâne unul dintre cei mai sexy, atrăgători, misterioși și doriți bărbați din show-biz-ul românesc.

Karym, iubită afaceristă?!

Interesant e cine a reușit să-l convingă pe artist să aibă mai multă încredere în el. Să fie vorba de bomba sexy alături de care și-a petrecut artistul weekend-ul precedent? Artistul s-a afișat zilele trecute alături de o tânără afaceristă din Focșani, care între timp i-a devenit și beauty-adviser... Se anunță oare un nou cuplu în show-biz-ul românesc? Rămâne de văzut!
Karym s-a făcut remarcat la începutul anului 2017, când a lansat „Anonim”, alături de Mellina. La finalul anului, Karym a lansat alături de Celia piesa „La două capete”. Acum un an artistul a lansat "Râu de lacrimi", o piesa despre iubire și suferință. Pentru 2020, artistul pregătește mai multe surprize și piese.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel