E în fază TERMINALĂ. Artist celebru, diagnostic CRUNT: "Sunt încă în ȘOC complet. NU m-am așteptat niciodată să fie ASTA"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Un artist cunoscut a fost depistat cu o boală foarte gravă. Este anunțul care a zguduit showbiz-ul. 

Este vorba de Tom Parker, membru al trupei The Wanted. La 32 de ani, artistul de pregătește să devină tată pentru a doua oră, însă viața lui a luat o întorsătură neașteptată. 

A fost depistat cu o boală foarte gravă, și anume cancer la creier în fază terminală. Diagnosticul a venit ca un fulger: o tumoare cerebrală inoperabilă, adică un glioblastom aflat în cel de-al patrulea stadiu.

Pentru boala respectivă, speranța de viață este între trei luni și 18 luni de la momentul diagnosticului. Vestea tristă că suferă de această boală a primit-o când era singur în cabinetul doctorului. 

"Sunt încă într-un șoc complet"

Sunt încă într-un șoc complet, este atât de mult de procesat. Știam că ceva nu este ok cu mine, dar nu m-am așteptat niciodată să fie asta. Nu te gândești vreodată că ți se va întâmpla asta”, a spus artistul, potrivit ok.co.uk.

Au fost șase săptămâni stresante. Am știut că ceva nu era în regulă din iulie, dar nu ne-am fi putut imagina niciodată așa ceva”, a spus soția sa, Kelsey.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel