Aron Eisenberg, din seria „Star Trek", a murit la 50 de ani
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Aron Eisenberg s-a stins din viață.

Actorul Aron Eisenberg, cunoscut pentru rolul lui Nog din seria "Star Trek: Deep Space Nine ", a murit sâmbătă, la vârsta de 50 de ani, soția lui, Malissa Longo, confirmând decesul pentru variety.com.

Cauza morții nu a fost dezvăluită, dar actorul s-a confruntat pe parcursul vieții cu mai multe probleme de sănătate.

„Vă anunț cu regret și cu tristețe că soțul și cel mai bun prieten al meu, Aron Eisenberg, a trecut în neființă astăzi. Și-a trăit viața cu integritate și în adevăr. Și-a trăit viața cu pasiune, cu vigoare. Era precum o gură de aer proaspăt, pentru că am știut că întotdeauna voi afla adevărul de la el, chiar și atunci când acesta era neplăcut. M-a făcut să îmi doresc să fiu cea mai bună versiune a mea, pentru că și el încerca asta din greu. Dorința lui neobosită de a învăța a fost și este o inspirație", a declarat Malissa Longo.

„Chiar dacă, pe hârtie, mariajul nostru a avut o durată scurtă, inimile noastre au fost căsătorite pentru mult mai mult timp. Voi fi mereu recunoscătoare pentru timpul pe care l-am petrecut împreună. Cinci ani s-au simțit ca o viață întreagă, în cel mai bun mod posibil", a adăugat Longo.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel