Arnold Schwarzenegger a fost implicat într-un accident rutier
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Facebook - Arnold Schwarzenegger
Sursă foto: Facebook - Arnold Schwarzenegger
Fostul actor de filme de acțiune, Arnold Schwarzenegger, a fost implicat într-un accident rutier. 

Actorul Arnold Schwarzenegger a fost implicat într-un accident de mașină în Los Angeles, a confirmat purtătorul său de cuvânt, citat de BBC. Accidentul cu patru vehicule, care a avut loc vineri după-amiază, s-a soldat cu o persoană rănită, a declarat poliția din Los Angeles.

Imaginile de la fața locului arată un SUV mare deasupra altor două vehicule la o intersecție din Brentwood. Actorul poate fi văzut stând în apropiere de locul coliziunii. Poliția a declarat că nu a fost efectuată nicio arestare și a exclus implicarea drogurilor și alcoolului.

Schwarzenegger era la volanul SUVului

Ofițerii nu i-au identificat pe cei implicați, dar Schwarzenegger și purtătorul de cuvânt al fostului guvernator al Californiei au confirmat pentru Los Angeles Times că acesta conducea SUV-ul atunci când a avut loc incidentul.

Un raport al poliției, văzut de CBS Los Angeles, spunea că șoferul SUV-ului se afla „aproape de intersecția dintre Sunset Boulevard și Allenford Avenue, când a avut loc o coliziune cu un Prius roșu, care făcea o întoarcere la 180 de grade, în timp ce și-a continuat drumul pe semnalul roșu pentru curba la stânga”. 

O persoană a ajuns la spital

Acesta a adăugat că SUV-ul s-a rostogolit peste Prius și a ajuns să lovească alte două vehicule. Fotografiile publicate pe site-ul TMZ arată un SUV negru GMC Yukon deasupra unui Prius și a unui Porsche.

O persoană a fost dusă la spital cu ambulanța, a spus poliția, dar rănile nu sunt considerate a pune viața în pericol. Purtătorul de cuvânt al lui Schwarzenegger a spus că actorul nu este rănit și a vorbit cu serviciile de urgență, dar și cu persoana rănită.

Accidentul este în prezent anchetat de autorități. 

Actorul a divorțat

Arnold Schwarzenegger, în vârstă de 74 de ani, și Maria Shriver, în vârstă de 66 de ani, au divorțat oficial, după zece ani de negocieri și după o relație ce data din anul 1986.

Separarea celor doi a fost cauzată de infidelitatea celebrului actor, care ar fi înșelat-o pe Maria Shriver cu o menajeră. Mai mult, în urmă cu zece ani, Maria Shriver a aflat că Mildred Patricia Baena a născut un copil, cel al lui Arnold Schwarzenegger.

Inițiativa divorțului a venit de la fosta parteneră a actorului, care a decis ca într-un final să spună capăt relației. Aceasta a depus cererea inițială de divorț în iulie 2011.

Soții Arnold Schwarzenegger și Maria Shriver au crescut împreună patru copii: Katherine (32 de ani), Christina (30 de ani), Patrick (28 de ani) și Christopher (24 de ani), care au fost distruși de decizia părinților lor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel