Armand vs. Tudorache, renumărare voturi Sector 1. Procurorul Iașinovschi, declarația zilei
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Procuror
Procuror
Sorin Iașinovschi, procurorul din ancheta privind alegerile de la Sectorul 1, a făcut câteva precizări după ce termenul de judecată privitor la renumărarea voturilor a fost depășit.

Mai întâi, Sorin Iașinovschi, procurorul din ancheta privind alegerile de la Sectorul 1, a fost întrebat despre starea sa de sănătate, după ce a ajuns la spital. Amintim că DCNews a scris, în exclusivitate, despre acest subiect

Întrebat, miercuri după-amiază, la Antena 3, în cadrul emisiunii „Decisiv”, dacă problema medicală l-ar putea împiedica să ducă la bun sfârșit ancheta, procurorul a spus că nu. „Exclus! A fost, într-adevăr, această problemă, îmi pare rău că s-a făcut vâlvă.” Acesta a mai spus că nu este o problemă gravă de sănătate.

Întrebat, ulterior, dacă are noi informații cu privire la renumărarea voturilor de la Sectorul 1, procurorul a spus: „Nu. Nu am. (...) Ei își fac treaba, au lucrat foarte bine, nu am ce să le reproșez. Faptul că a durat mai mult decât mă gândeam la început are legătură cu volumul foarte mare de lucru. E o muncă imensă!”

Armand vs. Tudorache, renumărare voturi la Sectorul 1. Ce spune Cristian Diaconescu (PMP)

Amintim că președintele PMP, Cristian Diaconescu, a fost întrebat, recent, la DCNewsTV, despre poziția și susținerea partidului în ceea ce o privește pe Clotilde Armand, în contextul în care se va dovedi că a fost fraudă în cazul alegerilor locale de la Sectorul 1.

„În condițiile în care se va stabili de o manieră judiciară clară că a fost vorba despre o fraudare, noi vom fi exact de partea celor care vor cere sancționarea fraudei”, a spus președintele PMP, Cristian Diaconescu, marți, la DCNewsTV.

Întrebat, ulterior, dacă acest lucru înseamnă că va retrage sprijinul pentru Clotilde Armand, Cristian Diaconescu a oferit următorul răspuns: „Repet. În condițiile în care discutăm frauda, este o infracțiune. Frauda electorală este o chestiune foarte serioasă.”, a subliniat președintele PMP (citește continuarea AICI). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel