Armand, pusă la ZID după accidentul TERIBIL al firmei pe care o conducea. Mănăstire: "Vă simțiți cu conștiința ÎMPĂCATĂ? A MURIT un om!"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Silviu Mănăstire a publicat un videoclip de acum 11 ani, cu accidentul de la Distrigaz, acolo unde Clotilde Armand era manager executiv.

În anul 2009, pe strada Electronicii din sectorul 2 Bucureşti, avea loc o explozie a unei țevi de gaz în timpul unor lucrări efectuate de muncitorii de la Distrigaz. În accidentul de atunci, o persoană a murit carbonizată şi alte patru au fost rănite grav.

"Este un om cu mare experiență și acum suntem și noi sub stare de șoc. Nu știm exact ce s-a întâmplat", declara la acea vreme Clotilde Armand despre accident și despre persoana ce a murit. 

Jurnalistul Silviu Mănăstire a readus în atenția candidatei la Primăria Sectorului 1 acest videoclip. 

Cine era persoana decedată. Iată dialogul dintre Silviu Mănăstire și Clotilde Armand

Silviu Mănăstire: Persoana decedată era Dumitru Constantin, era angajatul companiei pe care o conduceați atunci. Procurorii au pus sub acuzare compania pentru omor, dar știu că la scurtă vreme după acest accident dvs. ați plecat din România. Este adevărat?

"Nu, am plecat după 2 - 3 ani. Acest accident s-a produs după puțin timp de când am preluat conducerea. Erau 1700 de persoane, aveam multe de făcut pentru a impune o cultură a siguranței. Primul lucru pe care l-am făcut a fost să interzic fumatul pe șantier. Când am venit, angajații nici nu aveau echipament de protecție... E grav ce spuneți! Noi am avut foarte mare grijă. Familia o cunosc, nu cred că familia a putut să spună așa ceva, pentru că am făcut totul pentru a-i ajuta și am propus să-l angajăm pe fiul lor", a spus Clotilde Armand acum.

Silviu Mănăstire: E a patra oară când vă întreb! Când ați plecat de la conducerea Distrigaz? Dacă dvs. nu vreți să răspundeți e problema dvs. Doamna Armand, după acest accident, dvs ați plecat în Franța și v-ați întors în România în 2013, la conducerea companiei Egis. Știți cine a ieșit vinovat după acest accident? Persoana decedată!

Clotilde Armand: El era șeful echipei, el a luat toate deciziile, el a semnat totul!

Silviu Mănăstire: Vă simțiți cu conștiința împăcată? A murit un om!

Clotilde Armand: Atunci nu eram șef așa înalt la acea companie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel