Data actualizării:
Data publicării:

Arhiepiscopia Tomisului, avertisment pentru enoriași. Contul de Facebook a fost atacat cibernetic

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Stiri
WhatsApp
FOTO: Freepik @standret
FOTO: Freepik @standret
Contul de Facebook al Arhiepiscopiei Tomisului a fost  supus atacului cibernetic din partea unui cont ”de afacere” din Vietnam.

Arhiepiscopia Tomisului susține că cele două pagini de Facebook, ”Arhiepiscopia Tomisului” și ”Radio Dobrogea” au fost supuse, vineri, unui atac din partea unui cont ”de afacere” cu numele ”US Media”, cu locația aparentă în Vietnam, se arată într-un comunicat de presă.

”Toți administratorii noștri de pe pagina de Facebook a Arhiepiscopiei Tomisului au fost eliminați din sistemul paginii de către falsul admin US Media, ca urmare a avertismentului difuzat acum o oră. Pagina nu mai este administrată de Arhiepiscopia Tomisului la momentul actual”, au  spus reprezentanții Arhiepiscopiei Tomisului.

De asemenea, mai spun aceștia, ”US Media a preluat în mod fraudulos anumite atribuții de administrare ale paginilor sus-amintite”, motiv pentru care Arhiepiscopia Tomisului a sesizat Facebook și va formula în cel mai scurt timp o plângere și poliției cu privire la această situație.

”Până la rezolvarea acestei probleme, Arhiepiscopia Tomisului face apel către toți credincioșii care urmăresc materialele de pe cele două pagini să fie precauți în legătură cu orice apel, mesaj, solicitare, abordare făcută în numele instituției noastre care ar putea să îi prejudicieze în vreun fel.

Respingem și vom reclama autorităților orice material care ar putea conține elemente neconforme cu specificul exclusiv religios și gratuit al paginilor noastre”, se mai arată în comunicatul menționat.

Amintim că ÎPS Teodosie se află în centru atenției publice, fiind cercetat de DNA într-un dosar de corupție, dar și pentru că vrut să organizeze un miting pentru recunoașterea Mitropoliei Tomisului.

Citește și: Patriarhia Română îl acuză pe ÎPS Teodosie de „răzvrătire, indisciplină și presiune publică“

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel