Arena din Giulești va purta numele unui sponsor
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Facebook CNI
Facebook CNI
Noul Stadion Rapid-Giuleşti, inaugurat la 26 martie 2022, va purta numele unui sponsor, administratorul CS Rapid anunţând o licitaţie în acest sens, se arată într-un comunicat de presă remis, joi, AGERPRES.

"Urmând un model patentat în străinătate, CS Rapid a devenit prima echipă din România care şi-a scos la licitaţie denumirea stadionului. Dacă totul decurge bine, la finalul lunii Stadionul Giuleşti va purta numele unui sponsor", se precizează în comunicatul citat.

Preşedintele CS Rapid, Bogdan Vasiliu, a declarat că aşteaptă oferte din partea companiilor interesate până la sfârşitul lunii iulie.

"Ofertele se pot depune până la sfârşitul lunii iulie şi tot atunci se va lua şi decizia referitoare la firma câştigătoare", a spus Vasiliu.

În plus, acesta a menţionat că în perioadele de pauză competiţională pe arena din Giuleşti se vor organiza şi alte evenimente.

"Avem un departament care se ocupă de acest subiect, să aducă evenimente. Suntem în discuţii avansate cu diverşi producători de mari evenimente pe care încercăm să-i aducem pe Giuleşti să facă un concert sau un festival în funcţie de necesităţile lor", a precizat preşedintele CS Rapid.

Sala Rapid, aflată în vecinătatea noului Stadion Giuleşti, locul unde îşi dispută meciurile de pe teren propriu campioana României la handbal feminin, se află în modernizare.

"Sala actuală va fi gata până când vom avea primul meci la handbal cu CSM Bucureşti. Vor fi modificări importante, cred că toţi suporterii rapidişti vor fi plăcut impresionaţi când vor intra în ea. Am modernizat-o, dar de mărit capacitatea pentru moment nu e posibil. Însă ce ne dorim foarte mult e să depunem un proiect astfel încât în anii următori să putem construi o nouă sală la nivelul anilor aceştia", a explicat Vasiliu.

În ediţia următoare a Ligii Campionilor la handbal feminin, echipa CS Rapid va evolua în Sala Polivalentă, acolo unde vor juca alte două echipe din Capitală, CSM Bucureşti (Liga Campionilor la handbal feminin) şi CS Dinamo (Liga Campionilor la handbal masculin).

"Este o întreagă telenovelă. Şi noi, şi cei de la CSM, şi cei de la Dinamo ne batem pe Polivalentă. Numai acolo se pot desfăşura meciuri în Champions League în Bucureşti, din păcate. Sper ca până la finalul săptămânii să avem o soluţie astfel încât toate cele trei echipe să poată beneficia de Sala Polivalentă", a mai spus Bogdan Vasiliu.

Baza Sportivă Pro Rapid a intrat în administrarea CS Rapid

Baza Sportivă Pro Rapid din cartierul Bucureştii Noi a intrat în administrarea CS Rapid, aflat în subordinea Ministerului Transporturilor, a anunţat preşedintele clubului feroviar, Bogdan Vasiliu, conform unui comunicat remis AGERPRES.

"Ne bucurăm că baza Pro Rapid a revenit clubului nostru. Vrem şi acolo să aducem un standard ridicat de calitate şi să o redăm publicului şi suporterilor rapidişti", a afirmat Bogdan Vasiliu.

Oficialul CS Rapid nu a menţionat dacă va închiria baza Pro Rapid echipei de fotbal FC Rapid.

Baza sportivă Pro Rapid, fostă "Tehnometal", a fost administrată de clubul de fotbal FC Rapid începând cu anul 1998 când fostul patron George Copos a modernizat-o la solicitarea antrenorului de atunci, Mircea Lucescu.

Complexul care conţine mai multe terenuri de fotbal şi tenis, un hotel, o sală de forţă şi birouri s-a închis în 2016 când clubul FC Rapid a intrat în faliment. Din acel moment, Pro Rapid a rămas în paragină din cauza situaţiei juridice neclare, responsabilitatea fiind împărţită între Ministerul Finanţelor şi Ministerul Transporturilor, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel