Ardei umpluţi, reţeta cu care nu dai greş. Marii bucătari îi fac aşa
Ardeii umpluţi sunt mancarea preferată a multor români. Se fac foarte uşor şi sunt delicioşi. Vă prezentăm o reţetă uşoară şi delicioasă.
Ingrediente
10 ardei graşi
1 kilogram de carne tocată (amestec porc şi vită)
1 ceapă mare
200 de grame de orez
Un ou
4 roşii
Sare
Piper
Mărar
Bulion
Ulei
Citeşte şi Aşa faci cea mai bună cremă de zahăr ars. Reţetă simplă şi delicioasă
Mod de preparare
Spălăm ardeii, după care îi tăiem la capete şi îi curăţăm. Separat, facem prăjeala. Curăţăm şi tocăm mărunt ceapa, după care o punem într-o tigaie cu ulei încins. Acoperim cu un capac. Când este aproape gata, adăugăm bulionul şi amestecăm. După două minute o luăm de pe foc.
Compoziţia: Punem carnea tocată într-un vas, adăugăm oul, orezul, sare, piper, mărar şi prăjeala preparată anterior. Se amestecă, după care umplem ardeii. Folosim roşiile pentru a pune căpăcele ardeilor.
Îi punem într-o oală, adăugăm apă şi punem o farfurie peste ei. Îi lăsăm să fiarbă la foc potrivit.
Citeşte şi Ce să faci ca să-ţi iasă carnea de pui suculentă şi gustoasă. Reţeta secretă a marilor bucătari
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News