Ardealul, campion la concursul de huiduit
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
ziare
ziare

EvZ: Ponta şi Antonescu încearcă Ardealul cu degetul ”Plecând de la ideea că Bucureştiul este ca şi câştigat cu Sorin Oprescu candidat, Crin Antonescu şi Victor Ponta mai atacă un fief electoral al dreptei: Transilvania“. Ieri, în momentul în care era huiduit Boc, a fost interesantă figura lui Crin Antonescu care îşi ferea faţa pentru a nu-i fi vazută satisfacţia.

România Liberă: procese. RL a urmărit cum au evoluat cele mai răsunătoare dosare de corupţie care au vizat fotbalul românesc. Penalii nemuritori din Liga lui Mitică ”În ultimii trei ani, fotbalul românesc se joacă mai mult la DNA. Au avut de dat explicaţii pentru acuzaţii foarte grave, care s-ar putea lăsa cu ani grei de puşcărie, şefii oficiali ai fotbalului – Mitică şi Naşu, patroni sau preşedinţi de club – Gigi, Copos, Penescu, Tata Jean, Borcică şi MM-u’, fluieraşii – Avram, Serea, Constantin, fotbalişti şi antrenori ca Baciu’ Popescu sau Nea Piţi şi impresarii Giovani şi Victoraş Becali”.

Adevărul: Spion în smartphone: Un program ar putea urmări fiecare literă scrisă, în timp real ”Un program preinstalat pe mai multe dispozitive Android, Nokia sau BlackBerry ar putea urmări fiecare literă scrisă de utilizatori în timp real”.

ZF: Wolfgang Munchau, Financial Times: Sunteţi norocoşi că nu v-aţi grăbit să intraţi în zona euro ”În momentul de faţă există un pericol evident că zona euro s-ar putea destrăma. Unii spun că opiniile mele sunt dure, dar dacă va uitaţi la predicţiile pe care le-am făcut despre zona euro, chiar dacă am fost probabil unul dintre cei mai duri comentatori, adevărul e că am fost prea optimist”.

DeCe News: Franța, alături de Germania, dorește un nou tratat de refondare a Europei, afirmă Sarkozy: Nicolas Sarkozy s-a pronunţat, joi, într-un discurs la Toulon, pentru un "nou tratat" care să "refondeze Europa" pe baza unor propuneri franco-germane, într-un discurs foarte aşteptat asupra crizei zonei euro, cu opt zile înaintea unui summit crucial.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel