ARD acuză USL că a tăiat curentul în mai multe comune
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
traian_razvan_ungureanu dc
traian_razvan_ungureanu dc

Purtătorul de cuvânt al ARD Traian Răzvan Ungureanu a acuzat duminică Guvernul USL că a tăiat alimentarea cu electricitate în mai multe comune din Vrancea, Ungureanu remarcând în context "cum n-a căzut curentul acum cinci-şase ore, înainte să se întunece”.

„În judeţul Vrancea, la Rugineşti, Panciu, Vulturu şi alte comune curentul electric a fost întrerupt. Nu s-a întrerupt, ci sub pretextul situaţiei date de zăpadă curentul a fost tăiat. Aşa cum am anticipat în urmă cu câteva ore”, a spus purtătorul de cuvânt al ARD.

Întrebat dacă are dovezi că a fost tăiat curentul electric în comunele respective, Ungureanu a răspuns că îşi bazează acuzaţiile pe „relatările oamenilor noştri de acolo”. „Ei spun că în anumite secţii a căzut curentul şi în altele nu, deşi sunt cablate, racordate la aceeaşi reţea de electricitate”, a argumentat liderul ARD. El a adăugat că „întrebarea e cum de n-a căzut curentul acum cinci-şase ore, înainte să se întunece”.

În context, Traian Ungureanu a spus că speră ca „până la ora 9.00 Guvernul Ponta nu debranşează Transilvania de la electricitate”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel