Arborele banilor va înflori mereu, dacă veți urma aceste sfaturi. Planta atrage prosperitate și succes
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Arborele banilor va înflori mereu, dacă veți urma aceste sfaturi. Planta atrage prosperitate și succes. Sursa - pixabay.com
Arborele banilor va înflori mereu, dacă veți urma aceste sfaturi. Planta atrage prosperitate și succes. Sursa - pixabay.com
Pachira aquatica sau Arborele banilor este un copac veșnic verde, originar din America Centrală și nordul Americii de Sud.  

În natură, planta ajunge la înălțimi de până la 20 metri. Crescută în ghivece nu atinge înălțimi impresionante, rămânând un copăcel. 

Nu este ușor să cultivi plante în casă. Pentru asta ai nevoie de dragoste, răbdare și perseverență, iar planta despre care vorbim nu face excepție.

Spathiphyllum, numit și crinul păcii, va înlfori tot anul: folosește trei produse, pe care planta le iubește

Azi vă spunem ce să faceți ca Arborele banilor să înflorească. Această plantă, veșnic verde, este cultivată de mai multe persoane. Cu toate acestea, nu toată lumea știe că planta poate înfrumuseța apartamentul cu flori incredibil de frumoase.

Frunzele acestui arbore cresc foarte repede. Pentru a-l face să crească mai bine, este necesar să nu-l udați în exces. Prea multă umiditate îl poate deteriora.

Cum ar trebui stimulate înflorirea și creșterea frunzelor arborelui de bani?

Pentru a stimula înflorirea plantei, trebuie să o plasați într-un loc, unde se poate bucura de lumina soarelui. De preferat ar fi să așezați ghiveciul în zona de nord a casei, iar temperatura din cameră să fie între 5 și 15 grade.

Patru plante frumoase pe care trebuie să le ai în casă: sunt ușor de îngrijit chiar și iarna

Pentru a fertiliza planta, puteți folosi un îngrășământ, făcut chiar în casă. Pentru asta dizolvați 2 grame de fosfat în 3 litri de apă. După ce amestecați bine, folosiți soluția pentru a uda planta.

Pentru a stimula înflorirea trebuie să pulverizăm acid succinic: dizolvați 2 pastile de 100 de miligrame acid succinic într-un litru de apă caldă. După aceea trebuie doar să pulverizați soluția pe toată planta. Rămâne doar să puneți în practică aceste sfaturi și planta va crește sănătoasă, puternică și plină de flori frumoase. 

 

BONUS. Trei plante care trebuie scoase, imediat, din casă: aduc sărăcie și necazuri  

 

În fiecare casă puteți găsi plante frumoase. Mulți însă nu știu că unele plante de cameră pot dăuna familiei. în plus, aduc și necazuri.

Experții spun că plantele sunt capabile să acumuleze energie negativă, motiv pentru care apar certuri constante în casă. Vă spunem care sunt trei cele mai periculoase plante, care nu trebuie ținute în casă.

Ferigă. Această plantă este considerată un simbol al morții, al durerii și al necazul. Dacă o astfel de plantă este păstrată în casă, atunci poți intra în depresie, îmbolnăvi sau apar probleme serioase. 

În plus, feriga este capabilă să te lase fără bani, pe care îi vei cheltui pe lucruri inutile. Poți rămâne fără nimic într-o clipă. Prin urmare, unele persoane nu aduc, niciodată, în casă o astfel de plantă.

Patru plante care răcoresc o încăpere fără aer condiționat: cumpără-le și tu pentru confortul casei

Azalee. La prima vedere, te vei îndrăgosti de florile ei. Deși floarea este foarte frumoasă, ea poate fi și dăunătoare. Azaleea este un mare vampir energetic, aduce certuri și scandaluri în familie. Iar dacă o pui în dormitor lângă pat, atunci așteaptă vești neplăcute despre sănătatea ta.

Cum poți salva o plantă de cameră, atacată de musculițe? Ai nevoie de un chibrit și ai scăpat de problemă

Iederă. Această plantă otrăvitoare nu ar trebui, sub nicio formă, adusă în casă. Deși această plantă este veșnic verde, cu frunze frumoase și mari, care vă atrag atenția, are o mulțime de consecințe negative.

Pentru femei, planta aduce probleme în viața personală și dificultăți financiare. Bărbații pot deveni mai iritabili și se pot simți mai obosiți. În familie, planta aduce dificultăți și necazuri materiale.

Iedera poate fi plantată doar în afara casei sau lângă poartă. Doar așa, planta va proteja casa de rele și de oameni invidioși.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel