Arafat: Botezuri, nunți, INTERZISE! Nici nu intrăm în această discuție
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
De miercuri, se ridică o parte din restricțiile impuse în mai multe localități din județul Ilfov / Foto Pexels
De miercuri, se ridică o parte din restricțiile impuse în mai multe localități din județul Ilfov / Foto Pexels
Raed Arafat a făcut o precizare importantă cu privire la organizarea nunților și botezurilor.

„Botezuri, nunți... rămân interzise! Nici nu intrăm în această discuție”, a spus Raed Arafat, vineri după-amiază, după ce s-a decis, începând de luni, relaxarea unor măsuri restrictive, respectiv restaurantele, barurile și cafenelele vor funcționa în intervalul 06.00-21.00, la o capacitate de 30%, iar sălile de spectacole, teatre și cinematografe vor funcționa la o capacitate de 30%.

Berbeceanu: De luni vor fi relaxate mai multe măsuri

„Cu 47 de voturi pentru, un vot împotrivă și patru abțineri s-a hotărât ca, începând de luni, 25 ianuarie, ora 00.00, să fie relaxate mai multe măsuri restrictive existente în vigoare la acest moment. Măsuri de relaxare vizează domeniul HORECA - restaurantele, barurile și cafenelele vor funcționa în intervalul orar 06.00-21.00 la o capacitate de maxim 30%, cu respectarea tuturor normelor instituite prin lege. De asemenea, s-a hotărât ca în domeniul sălilor de spectacol, teatru, cinematografelor să fie admis accesul publicului și spectacolele cu cu publicul în limita a 30% din capacitatea sălii de spectacol”, a anunțat prefectul Capitalei.

El precizează că operatorilor licențiați în domeniul sălilor de noroc li se permite funcționarea cu publicul în limita a 30% din capacitatea sălilor tot în intervalul ora 07.00-21.00.

VEZI ȘI: Raed Arafat, după ce s-a decis relaxarea măsurilor în Capitală: Măsura poate fi inversată și ÎNCHIS TOTUL DIN NOU!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel