Arabela Nicolau, detalii din relația cu celebrul Marius Mihalache! Câți copii își doresc în total!
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
S-au cunoscut acum 7 ani și sunt împreună din noiembrie 2011. 

Arabela Nicolau formează un cuplu stabil cu marele virtuoz al țambalului Marius Mihalache, celebru de altfel și peste hotare. Cei doi artiști sunt împreună atât pe scenă, cât și în viața de zi cu zi. Am aflat însă câteva detalii “de culise” povestite cu umor chiar de soția lui Marius Mihalache, cântăreața de swing Arabela Nicolau. Au o poveste interesantă pe care ne-au dezvăluit-o, exclusiv, pentru DC NEWS.

(oar_w460)

- Arabela, cum l-ai cunoscut pe soțul tău, Marius Mihalache, și de cât timp sunteți împreună?

Pe Marius l-am cunoscut acum 7 ani. Era vară, august. Împreună suntem din noiembrie 2011, atunci când de fapt ne-am și început relația. Ne-am întâlnit pentru a pune bazele unui proiect impreună. Un prieten comun ne-a adus împreună, de fapt☺ Marius m-a ascultat și i-a plăcut vocea mea și de aici au urmat mai multe proiecte, inclusiv proiectul Emily, fetița noastră:) 

- Cum te-a cucerit și ce te-a atras în primul rând la el?

M-a cucerit de la prima întâlnire, nu are cum să nu te cucerească omul acesta. În momentul în care l-am întâlnit nu am luat deloc în considerare posibilitatea unei relații, nu mi se putea întâmpla mie asta, dar oricum nu îmi era gândul acolo pentru că scopul întâlnirii noastre era cu totul altul, dar uite că nu te poți opune sentimentelor. Am tot ieșit împreună și mă simțeam mereu bine în preajma lui, mă făcea să râd foarte mult (are un simț al umorului ieșit din comun) și avea grijă de mine, îmi dădea foarte multă atenție. Eu, venită din Timișoara, singură în București, fiind obișnuită să îmi port singură de grijă, hop! Stai, nu mai am griji☺) Țin minte că venea cu mine la instanțele de judecată în toată țara, eu pe atunci lucram la una din instituțiile statului ca și consilier juridic. 

(oar_w460)

(oar_w460)

                             Surse foto: Facebook

- Cum îți place să îl caracterizezi pe soțul tău?

Este un bărbat sensibil și iubitor (se observă și prin muzica lui acest lucru), plin de umor, modest, având în vedere statutul lui de artist internațional. Un tată absolut fantastic și grijuliu. Un lider cu o forță extraordinară. 

- Aveți împreună o mândrețe de fetiță, pe Emily, care are deja 3 ani și jumătate. Cum e micuța? Vă consumă energia? 

Emily, denumită și vijelia, urlățica sau tazmanianul (hahaha), este un copil foarte energic, curios, ca orice copil la 3 ani și jumătate. Avem diferite activități cu ea pe parcursul unei zile, asta ca să încercăm să îi consumăm energia, dar de multe ori cădem noi înaintea ei. 

- Am văzut că petreceți mult timp cu ea și Marius este îndrăgostit de Emily. Ce atribuții îi revin tăticului?

 Da, petrecem foarte mult timp împreună. Chiar și la concerte o luăm cu noi. Marius are grijă de partea muzicală, evident. 

(oar_w460)

- Vă mai doriți și alți copii, pe lângă Lorin și Emily?

Da, ne dorim. Am convenit impreună să mai facem doi: unul de culoare și unul asiatic. Acum încă mai suntem la partea de acceptare, la care să se implice (hahah). Avem doi copii extraordinari, dar da, mai vrem. Luăm în considerare și varianta unor adopții. O să vedem ce ne pregătește cel de sus. 

Citiți mâine a doua parte a interviului cu Arabela Nicolau pentru DC NEWS!

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel