Data actualizării:
Data publicării:

Ar trebui să pui oțet în aluatul de pandișpan. Trucul acesta este excelent!

Autor: Ema Apostu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp

Acest truc îți va fi extrem de folositor. Rezultatele vor fi impresionante, iar cei dragi te vor lăuda. Iată ce efect are.

Aluatul de pişcoturi sau cel de pandişpan devine foarte pufos, dacă folosiţi un mic truc: se amestecă în aluat, la final, câteva picături de oţet. De asemenea, poți folosi cu 2 linguri mai puţină făină decât în reţetă și poți adăuga și un praf de budincă cu aromă de frişcă. Vei obține același efect.

Votca adăugată în aluatul pentru plăcintă face minuni. Alcoolul se va evapora în timpul gătirii, astfel că plăcinta nu va avea gust de votcă. Însă, adăugând votcă nu este necesară foarte multă apă, iar acest mic truc te ajută să obţii un aluat cu unt fărâmicios perfect.

De asemenea, pentru ca aluaturile de patiserie să fie fragede, foloseşte ingrediente reci (făina, untul, ouăle). Le poţi pune la frigider înainte. După ce ai făcut aluatul, mai lasă-l 30 de minute la rece.

Vezi și: Prăjitura ALEXANDRU. Rețeta spectaculoasă cu gust divin. O vei adora!

Piureul de cartofi pus în supe și sosuri, cel mai eficient truc. Te ajută extrem de mult!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel