Ar fi de râs, dacă nu ar fi de plâns. Diplomaţia românească, "victorie" la ONU
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 08 iun 2023, 13:05
WhatsApp
Fotografie de la Mathias Reding, Pexels
Fotografie de la Mathias Reding, Pexels
Diplomaţia românească a obţinut o "victorie" la sediul Organizaţiei Naţiunilor Unite. 

Luca Niculescu, secretar de Stat în cadrul Ministerul Afacerilor Externe și Coordonator Național pentru procesul de aderare a României la Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE), a publicat pe pagina sa de Twitter un mesaj de felicitare la adresa ambasadorului Cornel Feruţă, secretar de stat pentru afaceri globale și strategii diplomatice, pentru "victoria" obţinută la ONU, în New York. 

"De Ziua Mondială a Bicicliştilor, avem un subiect bun cu privire la o victorie diplomatică. Ambasadorul român Cornel Feruţă, alături de alţi câţiva colegi, au avut succes cu iniţiativa lor pentru a parca biciclete la sediul Naţiunilor Unite. Stand-uri pentru biciclete au fost instalate în faţa clădirii principale. O muncă excelentă, Cornel!", a scris Luca Niculescu pe Facebook pe 3 iunie.  

Despre acest subiect a scris pe Twitter şi ambasadorul Cornel Feruţă. 

"Am discutat cu jurnaliştii irlandezi de la RTE News despre mobilitatea prietenoasă cu mediul şi despre accesul cu biciclete la ONU. Dincolo de orice gest festiv în timpul Zilei Mondiale a Bicicliştilor, trebuie să continuăm să conectăm obiectivele noastre politice ambiţioase cu trendurile în continuă mişcare de la nivelul societăţii", a scris Cornel Feruţă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?