Apple a făcut anunțul. Când se lansează noul iPhone 12
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: apple.com/apple-events/
Foto: apple.com/apple-events/
Gigantul Apple a anunțat data la care va fi lansat noul telefon, iPhone 12. Modelul este așteptat de către fanii din întreaga lume.

Apple a anunțat astăzi un al doilea eveniment din 2020, care urmează să aibă loc marți, 13 octombrie, la ora 10:00, în campusul Apple Park din Cupertino, California, scrie macrumors.com

La fel ca evenimentul Apple din septembrie, concentrat pe noul iPad și Apple Watches, evenimentul din octombrie va fi doar online. 

Evenimentul din octombrie este așteptat să fie evenimentul centrat pe iPhone al Apple, cu introducerea noii linii de telefoane, iPhone 12.

La ce să te aștepți?

Ne așteptăm la patru dispozitive iPhone în trei dimensiuni în 2020. ‌iPhone 12‌, care va fi cel mai accesibil model de iPhone disponibil, va veni în opțiuni de dimensiuni de 5,4 și 6,1 inci. 

Modelele emblematice de vârf ‌iPhone‌, așteptate să fie numite ‌iPhone 12‌ Pro și ‌iPhone 12‌ Pro Max, vor fi disponibile în opțiuni de dimensiuni de 6,1 și 6,7 inci, cu ‌iPhone de 6,7 inci cu cea mai mare dimensiune de afișare pe care Apple a introdus-o până în prezent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel