Aplicația Globe, refugiu pentru oamenii care lucrează de acasă. Cum poți evada
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
O nouă aplicație face furori peste ocean. Doi antreprenori s-au gândit la cei care au nevoie de un refugiu pe timpul zilei.

Pentru cei care au nevoie de un refugiu pe timpul zilei, doi antreprenori, Emmanuel Bamfo (30 de ani) şi Eric Xu (36 de ani), au creat aplicația Globe. Este destinată celor care vor preț de câteva ore să schimbe peisajul, ori au nevoie de un spațiu liniștit. A fost descrisă de cei de la New York Times drept AirBNB pe timp de zi. Cei ce o folosesc sunt taxați cu ora de către gazdele lor. Cererea este în creștere, mai ales că mulți oameni lucrează de acasă și au nevoie de un spațiu din afara locuinței lor pentru a se desfășura.

Poți închiria un spațiu pentru doar câteva ore

Din iunie 2019, când a fost lansată și până acum, aplicația a înregistrat un trend ascendent, chiar și în plină pandemie, deoarece răspunde nevoii unora de a avea un spațiu personal sau de lucru, ori câteva ore de liniște. Aplicația poate fi accesată peste ocean, dar și în marile orașe ale Europei. Una din cerințele actuale pentru cei care vor să închirieze un spațiu pus la dispoziție de o gazdă este să trimită o fotografie cu un termometru care tocmai le-a înregsitrat temperatura pentru a fi eligibili.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel