Aplică puțin balsam de păr pe frunzele plantelor de cameră. Un rezultat fantastic, după câteva zile
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Aplică puțin balsam pe frunzele plantelor de cameră. Un rezultat fantastic, după câteva zile. Sursa - Pexels
Aplică puțin balsam pe frunzele plantelor de cameră. Un rezultat fantastic, după câteva zile. Sursa - Pexels
Beneficiile balsamului de păr sunt evidente pentru toți cei care l-au folosit cel puțin o dată. Desigur, atunci când cumpărați un produs de îngrijire a părului, ar trebui să acordați atenție celor de calitate. Dar, în același timp, chiar și cele mai ieftine balsamuri de păr pot fi folosite în viața de zi cu zi.

Astăzi vă vom spune cum balsamurile pentru păr vă pot ajuta la îngrijirea plantelor de apartament, a ustensilelor de bucătărie, dar și la multe altele activități casnice.

Adăugați puțin balsam de păr în ligheanul cu apă caldă. Astfel, puteți spăla obiectele vestimentare mici: eșarfe de mătase, batiste și colanți. Nu uitați să clătiți bine lucrurile și să le uscați pe un prosop din bumbac. Vei vedea cât de moi și plăcute devin la atingere.

Zece lucruri mărunte, care te vor face fericit. Atenție la sfatul nouă: buna dispoziție este contagioasă 

De asemenea, vă puteți face propriul balsam de rufe, folosind balsam de păr: amestecați 400 ml de apă, 100 ml de balsam de păr și 200 ml de oțet. Acest balsam vă va face rufele moi și aromate. Este deosebit de bun pentru spălarea prosoapelor de baie.

 

Cum să fierbi fasolea foarte repede? Încearcă acest truc, dezvăluit de bucătarii cu experiență

Cremele depilatoare sunt foarte scumpe. Dar pot fi înlocuite cu un balsam obișnuit pentru păr. Trebuie să utilizați un agent gros. În același timp, consistența transparentă a substanței te va ajuta să observi mai bine firele de păr ratate.

De asemenea, balsamul de păr poate fi folosit și ca demachiant. Aplicați o cantitate mică de balsam pe un tampon de bumbac. Cosmetica decorativă de pe față va fi ștearsă ușor și rapid.


Cartofi copți, în doar 7 minute, fără a porni cuptorul. Doar bucătarii cu experiență cunosc acest truc  

Îngrijirea plantelor de apartament -  Aplicați puțin balsam de păr pe frunzele plantelor. Balsamul va ajuta la crearea unei pelicule subțiri care va păstra umiditatea în interiorul frunzelor. De asemenea, după astfel de proceduri, praful se va depune mai puțin pe plante.

Focaccia crocantă de dovlecei: o rețetă ușoară și rapidă, care înlocuiește pâinea

Dacă ai pantofi negri, iar interiorul este alb, atunci o cremă obișnuită o poate păta. Dar ceea ce este potrivit pentru îngrijirea părului curăță la fel de bine și pantofii din piele. Întindeți cu un burete puțin balsam de păr pe toată suprafața pantofului. Apropo, în acest fel vei crea și un strat hidrofug.

Ustensile de bucătărie - Acele dispozitive care sunt utilizate mai rar pot rugini în timp. Pentru a evita acest efect, acoperiți articolele cu un strat mic de balsam de păr. Peliculă care se va forma le va proteja. Nu uitați ca să clătiți ustensile de bucătărie, înainte de utilizare.

Spală șosetele albe în cuptorul cu microunde: un truc interesant, care te salvează atunci când nu ai timp

După cum puteți vedea, balsamul de păr este pur și simplu un lucru de neînlocuit în gospodărie. Doar că trebuie să știi cum și unde să-l folosești. În același timp, veți economisi mulți bani: este suficient să cumpărați cele mai ieftine produse. chiar și ele vor funcționa!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel