Data publicării:

Aperitivul delicios din roșii care se mănâncă mai repede decât carnea. Rețeta este simplă

Autor: Nicoleta Baciu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Aperitivul delicios din roșii se mănâncă mai repede decât carnea. Rețeta este simplă. Sursa foto: freepik.com
Aperitivul delicios din roșii se mănâncă mai repede decât carnea. Rețeta este simplă. Sursa foto: freepik.com

Roșii suculente, verdeață și condimente parfumate - acest aperitiv nu ar trebui să lipsească, vara, de pe masă. 

Această gustare din roșii se mănâncă mai repede decât carnea, deoarece este foarte gustoasă. 

Dacă sunteți în căutarea unei gustări originale și incredibil de gustoase, care să completeze perfect preparatele din carne, asigurați-vă că acordați atenție acestei rețete de roșii.

Ingrediente.

roșii - 7 bucăți,
mărar - 1 legătură, 
usturoi - 4 căței, 
sare - 1 lingură, 
zahăr - 1 linguriță,
ierburi provensale - 1 linguriță,
piper negru și sare  - câte 1/3 linguriță,
ardei iute - după gust,
ulei vegetal - 3 linguri,
oțet de mere - 2 linguri.


Prepararea, pas cu pas

 

Pentru umplutură, combinați mărarul tocat, usturoiul, toate condimentele  și amestecați bine. Tăiați roșiile în cruce.

Umpleți roșiile cu această compoziție pregătită și transferați-le într-o pungă etanșă. Adăugați puțin ulei și oțet de mere peste fiecare roșie.

Pastele perfecte nu se fierb în apă! Cum să le gătești ca la restaurant cu trei ingrediente

Mai adăugați și ardei iute după gust și legați bine punga. Lăsați gustarea la frigider pentru cel puțin 12 ore. Roșiile sunt incredibil de gustoase, se armonizează perfect cu toate mirodeniile și ierburile.

 

Vezi și: Surprinde-ți familia cu o salată incredibil de gustoasă din cârnați și legume

 

Îți oferim o rețetă pentru o salată copioasă cu legume și cârnați. Combinația de cârnați, legume, ouă și brânză este  destul de gustoasă. Iată o rețetă de salată copioasă care se face ușor și repede.

Ingrediente:

cârnați afumat crud - 200 grame,

ouă - 4 bucăți,

brânză feta - 60 grame,

roșii - 1 bucată,

castraveți - 1 bucată,

avocado - 1 bucată,

salată  - 100 grame,

verdeață - după gust,

ulei de măsline - 60 grame,

oțet de vin - 20 ml,

suc de lămâie - 10 grame,

usturoi - 2 căței,

sare și piper după gust.

 

Metoda de preparare

 

Ouăle fierte se taie în felii. Cârnații și feta se taie în cuburi. Se spală și se usucă legumele, salata verde și pătrunjelul. Tăiați roșiile felii, castraveții în cercuri.

Clătite pufoase cu scorțișoara, un mic dejun pentru oameni activi

Curăță avocado de coajă, îndepărtează sâmburele și taie pulpa în cuburi. Poți rupe salata cu mâinile.

Salata se pune pe o farfurie, se întind feliile de ou, cuburi de cârnați și brânză, iar deasupra -  legumele tocate. Adaugă condimente.

Citește mai multe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel