S-a aflat ce s-a întâmplat, de fapt, în spatele apelului la 112 din Iași: ”Ne omoară, ne omoară!”. O copilă de 14 ani a sunat după o ceartă în familie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
O copilă din Iași a pus Poliția pe jar după o ceartă în familie / Imagine de Diego Fabian Parra Pabon de la Pixabay
O copilă din Iași a pus Poliția pe jar după o ceartă în familie / Imagine de Diego Fabian Parra Pabon de la Pixabay
S-a aflat ce s-a întâmplat, de fapt, în spatele apelului la 112 din Iași: o simplă ceartă în familie. 

O femeie care se afla în locuință cu soțul și doi copii s-au certat. Unul dintre copii, o fată de 14 ani, a sunat la 112, a spus speriată că „ne omoară, ne omoară” și a închis apelul.

La fața locului s-au deplasat forțele de ordine, s-au făcut apeluri pe social media pentru identificarea persoanei căreia îi aparține numărul de telefon și ulterior, polițiștii au ridicat două persoane. 

Femeia în cauză a declarat că nu vrea să depună plângere, precizând că a fost doar o simplă ceartă care a speriat-o pe adolescentă, potrivit BZI.

„Ajutor! Ne omoară, ne omoară!”, cuvintele care au pus pe jar polițiștii din Iași 

Marți, 2 februarie, o persoană a sunat la 112 și le-a cerut ajutorul operatorilor spunând „Ajutor! Ne omoară, ne omoară!”. Autoritățile au încercat apoi să contacteze persoana în cauză, dar telefonul mobil era închis. 

„Astăzi, 02 februarie a.c., în jurul orei 13.00, a fost primit un apel prin Sistemul Naţional Unic de Apeluri de Urgenţă 112, care s-a întrerupt la scurt timp. În urma acestuia, poliţiştii ieşeni au demarat verificările şi investigaţiile pentru identificarea cu operativitate a apelantului şi stabilirii situaţiei de fapt, în vederea luării măsurilor legale”, transmiteau autoritățile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel