Gănescu, APEL disperat: Avem NEVOIE DE SÂNGE. Inclusiv eu! Este VITAL
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Radu Gănescu, președintele COPAC, face un apel căre autorități și către cetățenii români în contextul pandemiei de coronavirus. Este nevoie de donatori de sânge. 

Radu Gănescu, Președinte COPAC, a vorbit în exclusivitate la DC News, în cadrul dezbaterii "Politicile publice: cauză sau soluţie pentru criza medicamentelor", despre nevoia de donatori de sânge.

”Aș vrea să fac un apel către autoritățile din România și către cetățenii acestei țări. Știu că suntem în această situație de autoizolare, de carantină, pentru siguranța noastră, a tuturor, dar trebuie să vă aduc la cunoștință că în România avem nevoie de donatori de sânge fie că avem criză sau nu avem criză, iar la ora actuală numărul donatorilor a început să scadă și, din păcate, avem pacienți, printre care mă număr și eu, care avem nevoie de sânge. Donatorii să vină la centrele de donare pentru a se putea trata și pacienți care au nevoie de sânge. Este foarte vital pentru noi toți. Este într-adevăr o situație mai puțin plăcută, dar în același timp trebuie să fim conștienți că trebuie să ajutăm și ceilalți pacienți și sunt pacienți care au nevoie, din nefericire, de acest produs salvator de viață. Nu există niciun risc nici pentru donatori, nici pentru personalul medical. Este foarte bine venit orice ajutor”, a precizat Radu Gănescu, președinte COPAC, în exclusivitate la DC News

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel