Apel din PE către Iohannis. ”Folosește copiii drept scut pentru propriile interese politice”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Europarlamentara PSD Viorica Dăncilă îl face pe președintele Klaus Iohannis iresponsabil. Ea consideră că acesta a depășit limitele decenței prin amestecarea forțată a copiilor în lupta politică. 

”Transformarea, de către președintele Iohannis, a deciziei părinților care și-au dus copiii la proteste în instrument de luptă politică este o depășire a limitelor decenței. Este incredibil că președintele României folosește copiii drept scut pentru promovarea propriilor interese politice. Domnul Klaus Iohannis a lăsat deoparte, încă odată, rolul de mediator pe care i-l conferă Constituția. Și a făcut-o de o manieră total inacceptabilă. Președintele, care dă lecții despre respectarea legii, nu are nicio problemă să folosească imaginea copiilor, în interesul propriu, sfidând tocmai legea care interzice folosirea acestora pentru propagandă electorală”, susține eurodeputata.

Viorica Dăncilă face un apel către Klaus Iohannis: ”Domnule președinte Iohannis, fac apel la rațiunea dumneavoastră – nu implicați copiii în luptele dumneavoastră politice! Aveți obligația să înțelegeți și să respectați rolul pe care îl implică funcția pe care o dețineți, deși pozițiile dumneavoastră publice ne dau tot mai mici speranțe”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel