Apel către liberali, din PSD: Se poate pune în pericol unitatea USL
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp

Europarlamentarul și purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, face apel către liberali să nu facă rău Uniunii Social Liberale. El atrage atenția asupra posibilității unor semnale greșite către electorat și punerea în pericol a unității USL. 

Într-un comunicat de presă, Cătălin Ivan a transmis: "Suntem sincer îngrijorați de o serie de atacuri din partea colegilor de alianță care par să escaladeze. Prin unele poziții din ultima perioadă, se dau semnale greșite electoratului și se poate pune în pericol unitatea USL, pentru care am luptat, cu toții, atât de mult timp. Proiectul USL este prea important, iar oamenii și-au pus prea multa speranță în el pentru a fi amenințat în vreun fel. De aceea, facem un apel la colegii liberali din alianță să nu faca rău USL prin declarații publice".

Europarlamentarul PSD a subliniat că "Trebuie să dovedim în continuare că putem fi uniți, ca angajamentul pe termen lung și promisiunea noastră în fața oamenilor sunt mult mai importante decât orice alte nemulțumiri, care pot fi reglate oricând în interiorul USL".

Cătălin Ivan apreciază atitudinea premierului de a nu răspunde public atacurilor.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel