Data publicării:

Apariția lui Mihai Petre, comentată de Delia: Nu mai pot cu atâta perfecțiune, îmi vine să-i dau cu ciocolată pe față

Autor: Rodica Mitu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Mihai Petre a acceptat provocarea de a juriza semifinaliștii iUmor, alături de Delia, Costel și Cheloo.

Semifinaliștii au venit cu cele mai bune numere gândite cu multă atenție și precizie la detalii. Spre deosebire de etapa audițiilor, când concurenții care obțineau minim 3 like-uri intrau la votul publicului, în semifinală, nu se va mai întâmpla acest lucru. În urma unei analize minuţioase, cei patru jurați vor desemna câştigătorul. 

Mihai Petre a venit la platoul de filmare iUmor direct de la aeroport, unde a fost așteptat ca un star internațional de una dintre echipele show-ului. Reporterul special l-a întâmpinat cu o pancartă mare și verde, în formă de inimă pe care era scris următorul mesaj: „Mihai Petre, juratul suprem“. „Ce surpriză! E prima dată când primesc o inimioară! Sunt onorat, mulțumesc frumos! S-au întâmplat numai lucruri frumoase! Vin de la Campionatul Mondial - România este vicecampioană mondială de tineret la dans, direct la Campionatul national de umor (n.r. semifinala iUmor)”, a mărturisit antrenorul de dansuri.

La scurt timp după ce a ajuns la masa juraților iUmor, pe Mihai Petre l-au copleșit mai multe trăiri și a ținut să împărtășească totul cu ai lui colegi: Delia, Costel și Cheloo. „Am emoții, simt o responsabilitate fantastică! Trebuie să livrez astăzi enorm“, a spus Mihai, care a fost încurajat imediat de jurata emisiunii. 

Apariția lui Mihai Petre la iUmor a fost comentată de cei trei jurați permanenți. „Este foarte prezentabil! A venit țiplă. Îți venea să tai funda și să-l scoți din cutie“, a declarat Costel, iar Delia a făcut următoarele precizări: „El este cireașa de pe tortul juraților! El este tortul juraților! (…). Nu mai pot cu atâta perfecțiune, îmi vine să-i dau cu ciocolată pe față, să-l legăm de scaun.”

Semifinaliștii sezonului 13 iUmor sunt: Zametheea, Mihaela Ionașcu, Raluca Alexandra Strugaru, Nick Bodea, Silviu Dobre, Domnul Victor, Ivan Liulenov și Sid Singh. 

Citește și...

„America Express - Drumul Aurului”, la Antena 1  

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul online și mama ei, Mihaela, sunt concurenții „America Express - Drumul Aurului”.

Regulile sunt deja bine cunoscute: au la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la amuleta supremă de 30.000 de euro, marele premiu de la finalul cursei.

Un element în plus al acestui sezon este apariția Jocker-ului, pentru care se va juca în primul episod al fiecărei etape. Câștigarea lui va aduce avantaje surpriză, care vor conta foarte mult în clasamentul final. Mutarea pe un alt continent vine cu schimbări majore de cultură și obiceiuri, pe care telespectatorii le vor descoperi odată cu cele 9 cupluri de vedete ce pleacă în această aventură. 

Cel de-al cincilea sezon al show-ului va fi prezentat de Irina Fodor care, la fel ca până acum, va fi alături de concurenți pas cu pas, îi va coordona, le va oferi misiuni, dar și mult râvnitele imunități. Poveștile despre locurile spectaculoase în care se va desfășura toată această aventură vor fi aduse în continuare de Oase și Marius Damian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel