Data actualizării:
Data publicării:

Apar parfumuri cu numele baronului Samuel von Brukenthal și al soției acestuia

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash
Un parfum realizat de un producător local din Sibiu va purta numele baronului Samuel von Brukenthal.

Muzeul Național Brukenthal din Sibiu își va lansa propriul parfum, care este realizat de un producător local și care va purta chiar numele renumitului baron transilvănean și al soției acestuia, conform Agerpres.

„Aşa cum v-am anunţat cu câteva luni înainte, Muzeul Naţional Brukenthal împreună cu Matca, o firmă foarte bună de parfumuri din Sibiu, am început deja şi am intrat în linie dreaptă cu parfumul - Brukenthal şi Sofia cred că se va intitula, pentru că vom avea un parfum pentru bărbat şi un parfum pentru femei. Lucrul acesta face parte din planul de marketing al Muzeului Naţional Brukenthal, aşa cum bine ştiţi, avem şi vinul, şi cafeaua, şi ciocolata.

Este datoria muzeului de a susţine mediul de afaceri din Sibiu şi mai ales cel mic, mediul mic de afaceri din Sibiu şi deja avem nuanţele realizate, parfumul este realizat. Acum începe partea care durează un pic mai mult, pe partea de ambalaj, sigle şi aşa mai departe“, a spus managerul Muzeului Naţional Brukenthal, Alexandru Chituţă.

Parfumul cu numele baronului Samuel von Bukenthal va putea fi cumpărat în sticluțe de  de câte 50 de mililitri la preţul de 300 de lei bucata.

„În principiu am convenit ca parfumul să fie la sticluţe de 50 mililitri pentru a avea şi un preţ avantajos şi eu sper, dacă nu putem în august, cel târziu în toamna acestui an, anul acesta vom lansa parfumul Brukenthal. E o premieră (...) Costul estimat e de 300 de lei“, a mai punctat managerul.

În ceea ce privește aromele parfumului, acesta va avea atât variantă pentru bărbați, cu miros de cireșe, cât și pentru femei, cu miros de orhidee și gardenia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel