Apa Nova. Radu Tudor: Ministerul Sănătății s-a compromis definitiv
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Radu Tudor
Radu Tudor
Un mesaj a stârnit panica joi printre bucureșteni. 

După ce Apa Nova a liniștit cetățenii și a transmis un mesaj lămuritor, Ministerul Sănătății a transmis un mesaj alarmant aproape în miez de noapte, făcând apel la oameni să nu folosească apa de la robinet. 

”Astăzi vine de la Apele Române un mesaj în sfârșit lămuritor și care pune capăt acestei controverse după ce Apa Nova a spus că-i bună apa de băut, a făcut și un exercițiu public și un responsabil de la Apa Nova a băut un pahar de apă de la robinet, iar Ministerul Sănătății s-a compromis definitiv, dând un mesaj alarmant azi-noapte și ieșind într-o declarație de presă să zică că nu e niciun fel de problemă, noi doar supraveghem, o să vedem despre ce e vorba, asta după ce a spus aseară: nu folosiți apa de la robinet în București. O astfel de diversiune poate să stârnească o panică infernală în România, dacă autoritățile nu sunt competente, nu sunt profesioniste și nu reacționează așa cum trebuie. Nu credeam că-n cazul unei banale supradoze de clor în apa potabilă, autoritățile se pot comporta atât de prost.” a spus Radu Tudor, la Antena 3, în emisiunea ”Punctul de Întâlnire”. 

Cei de la Apa Nova au fost singurii care au încercat să combată panica transmisă cetățenilor printr-un mesaj alarmant, au făcut test, ne-au transmis comunicate și ne-au dat declarații. Dar, chiar și așa, în urma celor transmise clar de reprezentanții Apa Nova, întărite și astăzi prin comunicate de presă, prin teste făcute apei, Ministerul Sănătății a decis să transmită un mesaj alarmant aproape la ora 12 noaptea, printr-un comunicat de presă în care le-a transmis cetățenilor să evite să bea apa de la robinet. Chiar și astăzi, ministrul le-a cerut oamenilor să aibă grijă. 

Vezi și: EXCLUSIV APA NOVA - FAKE NEWS despre apa de la robinet: Mesaj de PANICĂ. APA este POTABILĂ!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel