Anunțul zilei despre emisiunile lui Răzvan Simion, Dani Oțil și Capatos. E oficial!
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Ce se întâmplă cu emisiunile „Neatza cu Răzvan şi Dani” şi „Xtra Night Show” de la Antena 1?

Începând de luni, 31 august, Neatza cu Răzvan şi Dani şi Xtra Night Show revin din vacanţă cu transmisiuni live, distracţie, cele mai importante subiecte ale momentului, dar şi multe surprize.

Astfel, în fiecare zi, de luni până vineri, de la 08:00, dimineţile românilor vor avea din nou iz de voie bună, în stilul inconfundabil cu care Răzvan şi Dani şi-au obişnuit deja telespectatorii. În primele săptămâni, echipa matinalului va continua atmosfera de vacanţă cu transmisiuni live de pe terasa unui mall din Bucureşti. 

Tot de luni, de la 00:30, Dan Capatos le aduce telespectatorilor subiectele momentului, invitaţi interesanţi şi materiale în exclusivitate, în cel mai nou sezon Xtra Night Show. „Pe 31 august pornim sezonul cu numărul 26. Practic, Xtra Night Show devine, în mod oficial, cel mai longeviv late night show din istoria televiziunii din România! Şi asta numai datorită telespectatorilor noştri. Respect lor!”, spune Dan Capatos.

Și în acest sezon, în fiecare seară de luni până joi, la Antena 1, prezentatorul show-ului îl va avea alături pe actorul Cătălin Bordea. 
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel