Data actualizării:
Data publicării:

Anunțul lui Joe Biden l-a înfuriat pe Donald Trump: ”Cel mai rău președinte din istoria Americii"

Autor: Elena Didila | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa foto Agerpres
Sursa foto Agerpres
Donald Trump a reacționat la anunțul de lansare campaniei de realegere a președintelui Biden, numindu-l pe acesta "cel mai rău președinte din istoria Americii".

”Joe Biden, cel mai rău președinte din istoria Americii, candidează oficial pentru realegere. Donatorii cu interese speciale ai lui Joe cel fără speranță cheltuiesc astăzi MILIOANE de dolari pentru a lansa campania lui Biden și pentru a-și menține marioneta coruptă la Casa Albă. Dar cu ajutorul TĂU, astăzi va fi momentul în care președinția lui își va începe SFÂRȘITUL”, se arată în comunicat citat de România TV.

Citește și: Joe Biden a anunţat că va candida din nou la prezidenţiale. Republicanii îl acuză că e deconectat de realitate

Trump a precizat în comunicat că situații precum percheziția de către FBI a unor documente clasificate și sensibile pe proprietatea sa de la Mar-a-Lago din Palm Beach, Florida, în august, și arestarea sa în Manhattan luna trecută au fost urmate de o ”creștere majoră” a donațiilor pentru campania sa.

„Nu mărimea contribuției voastre contează, ci numărul mare de patrioți din rândurile noastre care au făcut un pas în față astăzi pentru a-l CONCEDIA pe Biden și a salva America”, a spus Trump.

Donald Trump este favoritul republicanilor pentru a reedita lupta din 2020

Trump pare să fie favoritul pentru nominalizarea republicană, întrucât a acumulat un avans mare în multe sondaje ipotetice pentru alegerile primare ale Partidului Republican.

Un sondaj Morning Consult a constatat marți că Trump îl devansa cu 37 de puncte pe următorul său potențial contracandidat, guvernatorul Floridei, Ron DeSantis (R). Trump a avut sprijinul a 58% dintre potențialii alegători republicani chestionați pentru alegerile primare, în timp ce DeSantis a avut 21%, iar fostul vicepreședinte Mike Pence a avut 7%. Nici DeSantis și nici Pence nu s-au înscris în cursă.

Vezi și: Medvedev îl numește „bunic disperat” pe Biden, după ce acesta și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat

De asemenea, Trump a desfășurat marți o campanie de strângere de fonduri în care i-a atacat pe Biden și pe vicepreședintele Harris, vânzând koozies de bere. Pe koozie scrie: „Singurul lucru mai rău decât o bere caldă…” și arată o fotografie cu Biden și Harris.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel