Urmărește emisiunea live
Anunț surprinzător, legat de celebrul grup ABBA
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp

Fanii legendarului grup suedez ABBA sunt în extaz, după anunțul făcut recent de cântăreaţa Agnetha Fältskog.

Deși chitaristul şi compozitorul Bjorn Ulvaeus, unul dintre cei care au format grupul ABBA în 1972, a exclus în octombrie 2012 orice posibilitate de revenire pe scenă a trupei când a anunţat că are planuri pentru lansarea unui muzeu ABBA, Agnetha Faltskog a declarat într-un interviu publicat duminică pentru săptămânalul german „Welt am Sonntag", că ABBA intenţionează să se reunească şi să revină pe scenă în 2014, pentru a marca împlinirea a 40 de ani de la înfiinţare.

"O revenire... bineînţeles că ne gândim la acest lucru! (...) Ideea de a face ceva pentru a marca această aniversare există cu adevărat. Însă nu pot să vă spun astăzi ce va ieşi din această idee", a declarat cântăreaţa Agnetha Fältskog, în vârstă de 63 de ani, deși a recunoscut că vârsta înaintată a celor patru membrii ai trupei poate fi un impediment în încercarea de a se întoarce pe scenă.

„Îmi este imposibil să-mi imaginez că vom urca pe scene cu cârje“, a mai spus Agnetha Faltskog.

În 2014, grupul suedez va sărbători împlinirea a 40 de ani de la lansarea single-ului său de debut, "Waterloo", cu care a câştigat în 1974, la Brighton, în Marea Britanie, concursul Eurovision, reprezentând începutul unei cariere strălucitoare.

Printre piesele de mare succes ale trupei ABBA, compusă din Agnetha Fältskog, Bjorn Ulvaeus, Benny Andersson şi Anni-Frid Lyngstad, se numără și "Mamma Mia", "Dancing Queen" şi "Super Trouper".

Ultimul album de studio al grupul ABBA, care a vândut peste 380 milioane de discuri pe plan mondial, intitulat "The Visitors", a fost lansat în 1982 și vândut peste 380 milioane de discuri pe plan mondial.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel