Anunţ pentru posesorii de telefoane Samsung: Datele vor fi şterse!
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Cei care posedă un telefon Samsung au primit un mesaj cu privire la pozele pe care le au stocate în cloud. 

Iată anunţul primit pe mail de către posesorii de telefon Samsung: 

"Dragi clienți Samsung Cloud,

Începând cu 2021-06-30, stocarea Sincronizare Galerie și Unitate pentru Fișierele mele nu vor mai fi susținute de Samsung Cloud, iar datele dvs. vor fi șterse, după cum va fi explicat mai jos. În plus, dacă aveți un abonament de stocare premium, acesta va fi anulat automat începând cu 2021-04-01 și vă va fi emisă o rambursare.

Aceste caracteristici vor fi acum acceptate de Microsoft OneDrive (este posibil să nu fie acceptate în anumite țări sau pe anumite modele de dispozitive). Pentru a minimiza eventualele neplăceri, vă oferim o modalitate de a vă transfera datele existente în Sincronizare Galerie și/sau Unitate la OneDrive în mod confortabil și de a continua utilizarea serviciului, sau, în mod alternativ, de a vă descărca datele pe dispozitivul dvs. mobil și/sau pe calculator. Vă rugăm să rețineți că, dacă vă transferați sau descărcați datele, aceste caracteristici pot înceta și datele dvs. ar putea fi șterse prematur chiar înainte de data oficială de încetare, după cum este descris mai jos.

Vă puteți bucura în continuare de alte caracteristici Samsung Cloud, cum ar fi efectuarea de copii de rezervă/sincronizarea și restabilirea altor date (de ex., Contacte, Calendar și Note)."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel