Anunț important pentru deținătorii de iPhone și iPad
Data publicării:
Autor: florin, Florin Pupăză
WhatsApp

Noua versiune a sistemului de operare de la Apple, iOS 7, este ultima actualizare care se va mai putea realiza pentru iPhone 4 și pentru iPad 2. Actualizarea va fi disponibilă începând cu ora 20. Multe dintre aplicațiile pentru iOS și-au schimbat deja iconițele.

Cea mai importantă schimbare se referă la designul noii interfeţe a sistemului de operare, toate iconiţele şi culorile fiind schimbate. Apple a renunţat la aspectul tridimensional al iconiţelor în favoarea unui afişaj mai simplu şi discret, scrie zf.ro. Câteva din noile funcţii ale iOS 7:

1. iTunes Radio. Utilizatorii iPhone vor putea asculta muzică atâta vreme cât au conexiune la internet. Există şi o versiune cu plată a serviciului, prin care utilizatorii vor putea asculta muzică fără reclame. Se pare că, pentru început, va fi disponibil doar pentru SUA.

2. Activation Lock. O funcţie menită să protejeze datele utilizatorilor în cazul pierderii sau furtului telefonului. Versiunea anterioară a sistemului de protecţie, Find My iPhone, putea fi anulată prin închiderea telefonului şi schimbarea sistemului de operare. Acum, noua funcţie Activation Lock solicită numele şi parola utilizatorului chiar şi după ce softul a fost reinstalat.

3. Air Drop. Prin intermediul acestei aplicaţii, utilizatorii vor putea transmite wireless fişiere de la un dispozitiv la altul.

4. Filtre pentru cameră. Instagram, compania cumpărată de Facebook cu un miliard de dolari, a devenit extrem de populară datorită filtrelor de fotografiere. Apple s-a inspirat de la Instagram şi a introdus această funcţie în aplicaţia de cameră foto.

5. FaceTime Audio. Folosită până acum doar pentru video chat, aplicaţia va putea fi folosită acum şi pentru apeluri audio, ceea ce se traduce practic prin convorbiri nelimitate fără consumarea minutelor de pe abonament sau cartelă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel