Anunț de ”SENZAȚII” despre pensii. Tăriceanu: Cîțu era la rubrica laudă-mă gură
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE, este de părere că Florin Cîțu, ministrul Finanțelor, s-a lăudat astăzi cu majorarea pensiilor din septembrie. 

Călin Popescu Tăriceanu a reacționat la adresa ministrului de Finanțe, Florin Cîțu, după declarațiile acestuia de astăzi prin care a anunțat majorarea pensiilor de la 1 septembrie. 

”Nu știu cu cât vor majora pensiile pentru că am urmărit declarațiile ministrului de Finanțe și acesta a făcut un anunț care poate să provoace senzații. A spus că pensiile vor fi majorate cum n-a mai făcut nimeni, că îl provoacă pe președintele PSD-ului, pentru că actualul Guvern va face o majorare cum n-am mai văzut. Deci majorarea de care vorbim și care trebuie să intre în vigoare la 1 septembrie e 40%. Eu am dublat pensiile și nu m-am mai lăudat atâta cât pare să se laude domnul Cîțu, care ne vorbește astăzi, cred că era la rubrica laudă-mă gură. Ne-a spus că evită recesiunea economică, mii de grozăvii”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE, în direct la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel