Anunțul emoționant al unui bătrân care și-a pierdut telefonul: Am amintiri cu soția care nu mai e
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: obiectivbr.ro
Sursa foto: obiectivbr.ro
Anunțul emoționant al unui bătrân de 77 de ani, din Brăila, care și-a pierdut telefonul a ajuns pe internet.

Bătrânul a scris un anunţ pe o bucată de carton prinsă în piuneze de un băţ, în dreptul băncii unde ştie că şi-a uitat telefonul.

"Doar pentru amintirile pe care le am pe memoria acelui telefon l-aş ruga pe cel care l-a găsit să mi-l înapoieze. Eu ştiu că e o lege care interzice să păstrezi un bun găsit pe domeniul public, dar vreau să menţionez că nu vreau să-i fac absolut niciun rău celui care mi-a găsit telefonul şi nu mi l-a înapoiat sau nu l-a predat la Poliţie. Dimpotrivă, chiar sunt dispus să-i dau o mică recompensă.

Din câte am înţeles de la operatorul de telefonie mobilă, telefonul a fost găsit şi s-a vorbit de pe el. Între timp, SIM-ul a fost blocat, iar eu mi-am luat un alt SIM. Bănuiesc că a fost găsit de nişte puşti care se gândesc că pot să îl vândă, dar mai mult de 50 de lei nu au cum să ia pe el, că e vechi şi neperformant. 50 de lei le dau eu, numai să mi-l aducă înapoi, ca să pot recupera amintirile pe care le am acolo, cu soţia şi nepoţeii", a declarat bărbatul pentru obiectivbr.ro.

Povestea a ajuns și la Răzvan Exarhu care, impresionant, a distribuit anunțul pe Facebook:

"Bătrân, caut telefon cu amintiri. O poveste impresionantă, dar emoționantă! Un pensionar din Brăila îi roagă pe cei care i-au găsit telefonul uitat pe o bancă din oraș să i-l înapoieze, deoarece are salvate imagini cu soția „care nu mai este", copiii și nepoții. Pentru a-și recupera telefonul, bătrânul este dispus și să ofere o recompensă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel