Anunț despre "Prima Casă" după percheziții
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Procurorii Parchetului General au descins, joi, la sediul Fondului de Garantare a Creditelor.  Purtătorul de cuvânt al Fondului de Garantare a Creditelor a făcut o serie de declarații.

"Acțiunea desfășurată astăzi vizează, într-adevăr, cercetarea unor potențiale acțiuni sau infracțiuni. Noi suntem transparenți, asigurăm tot sprijinul necesar pentru buna desfășurare a acestei acțiuni de investigație. Asigurăm întreg fluxul operațional pentru derularea în bune condiții a activității noastre, pentru implementarea programelor și proiectelor aflate în derulare", a declarat purtătorul de cuvânt al Fondului de Garantare a Creditelor.

"Activitatea se desfășoară normal, conform standardelor noastre curente, și programul "Prima Casă" se derulează în continuare", a precizat purtătorul de cuvânt.

Procurori din cadrul Secţiei de urmărire penală şi criminalistică şi poliţişti ai Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din I.G.P.R au făcut joi dimineaţă 23 de percheziţii în Bucureşti şi în Ilfov, la sediul Fondului de Garantare a Creditelor şi la domicilii ale angajaţilor, într-un dosar de corupţie instrumentat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Vor fi puse în aplicare 8 mandate de aducere pe numele suspecților și audiați 60 de martori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel