Anunț despre copil! Feli așteaptă o fetiță! Uite-o în singurul pictorial din timpul sarcinii!
Data publicării:
Autor: Dana Popa
WhatsApp
Feli, una dintre cele mai surprinzătoare artiste din România, dezvăluie în exclusivitate în numărul din august al revistei Unică detalii despre sarcină, despre “bebe” pe care îl visează de când avea 14 ani, dar și despre bărbatul pe care l-a ales să îi fie alături. 

Printre concerte, înregistrări în studio și filmări, Feli visează cu ochii deschiși la ziua cea mare, alături de Cătălin, bărbatul care o completează și o susține necondiționat. 

(oar_w460)

“Cred că o să fiu o mămică protectivă. Sunt destul de panicoasă, dar sper să nu fiu exagerată. Se zice că nu e bine să îți dorești să fii prietena copilului tău, dar eu vreau să îi fiu prietenă, așa cum sunt eu cu mama, cu care pot să vorbesc de toate. Eu, când sunt cu emoții, bune sau rele, pun mâna pe burtică și îi vorbesc fetiței, ca să se liniștească”, povestește nerăbdătoare Feli.  

Acum două luni, Feli a anunțat că este însărcinată printr-o piesă sinceră și emoționantă compusă special pentru copilul pe care îl așteaptă. “Două inimi” este piesa pe care Feli a scris-o în așteptarea momentului întâlnirii cu copilul ei, o declarație de dragoste infinită pe care o face acestuia. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel